Перегляд одного допису
Старий 22.08.2011, 19:29   #3
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Мейвезер-МЛ: «Ортіс більший за мене, але нехай спочатку потрапить»
Американський боксер розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою з Ортіс

Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший, який 17 вересня має провести поєдинок проти Віктора Ортіса розповів про те, як проходить його підготовка до майбутнього бою, про суперника і про критику на свою адресу.

Про підготовку до майбутнього поєдинку: «Зараз я наношу близько восьми тисяч ударів по мішку за тренування і це хороший показник, але мої тренери хочуть, щоб я завдавав не менше десяти тисяч ударів за сесію. Коли я повернувся в зал, то визнаю, що виглядав не так добре, як мені хотілося. Але зараз я набрав хорошу форму і можу сказати, що до 17 вересня підійду в оптимальних кондиціях фізічнскіх ».

Про суперника: «Ортіс більший за мене, але хіба він краще готовий тактично і так само мислить на рингу? Я зберіг свою швидкість, і мої оборонні навички не стали гірше. Так що нехай Ортіс спочатку потрапить у мене ».

Про критики на свою адресу: «З початку моєї спортивної кар'єри багато говорили що я не стану зіркою PPV, а на сьогоднішній день саме я найбільша зірка PPV. Мене критикували, що Хуан Мануель Маркес занадто малий, а Шейн Мозлі був занадто старим. Але при цьому Мозлі не був занадто старим для Маргаріто, і подивіться, з ким битиметься Маркес в наступному бою. Може бути, я ніколи не влаштовував війну в рингу, але це не означає, що я не найкращий », - цитує Мейвезера-молодшого Los Angeles Times.