Перегляд одного допису
Старий 23.08.2011, 10:49   #758
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Мертезакер нікуди не піде

Захисник бременського "Вердера" Пер Мертезакер дав коментар з приводу його трансферу до французького та лондонського клубів.
"Я думаю залишитися. Я гравець"Вердера", і мені подобається виступати за цю команду. У цьому відношенні нічого не поміняється. До того ж мені подобається бути капітаном, і я маю намір ще, як мінімум, один сезон провести в Бремені ", - сказав Мертезакер.
26-річний Мертезакер, в активі якого 75 матчів і один гол за збірну Німеччини, провів в минулому сезоні 37 матчів і забив два м'ячі.
Джерело повідомлення: Kicker.

"Я думаю залишитися. Я гравець"Вердера", і мені подобається виступати за цю команду. У цьому відношенні нічого не поміняється. До того ж мені подобається бути капітаном, і я маю намір ще, як мінімум, один сезон провести в Бремені ", - сказав Мертезакер.

Виходить на те, що "Парі Сен-Жермен" і "​​Арсенал" все таки не реалізують свої плани щодо німецького капітана.

26-річний Мертезакер, в активі якого 75 матчів і один гол за збірну Німеччини, провів в минулому сезоні 37 матчів і забив два м'ячі.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням