Перегляд одного допису
Старий 24.08.2011, 19:37   #2195
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

«Домашній» - це життя! ": Презентація нового телевізійного сезону в Барнаулі

У минулий четвер 18 серпня в барнаульском "Чаплін-Клубі" пройшла Презентація "Домашній".

Вітальним словом відкрив презентацію член академії Російського Телебачення, Заступник директора "СТС-Медіа" з розвитку мовлення в РФ, Сергій Петров: "Телеканал" Домашній "для тих, кому важливі такі поняття як сім'я, затишок, домашнє вогнище, сімейне щастя та усміхнені діти . Програмний продукт каналу розрахований на людей шукають позитивні емоції, людей творців, людей шукають гармонії в сьогоденні і націлених на повноцінне життя в майбутньому! ". Сергій Петров подякував присутніх і привітав гостей заходу з початком нового телевізійного сезону.

Генеральний директор телеканалу "Домашній" в Барнаулі Дмитро Гридчин представив ключові показники телеканалу і в захоплюючій формі розповів про предстающих прем'єрах каналу.
Барнаульцев чекають ряд прем'єр: захоплюючі документальні цикли, програми про красу і здоров'я, кулінарні програми, програми про подорожі! І, звичайно, серіали власного виробництва і прем'єри кращих західних серіалів, у тому числі нові сезони «Відчайдушних домогосподарок» і "Доктора Хауса". У новому сезоні "Домашній" також представить кращі зразки вітчизняного та світового кінематографа.
У рамках презентації співдружність "Артистичне Сузір'я" (м. Новосибірськ) представило сімейне шоу "Роби, як я хочу". Провідні актори театрів "Червоний Факел", "На лівому березі", Театру ім.Афанасьева розіграли захоплюючу комедію для гостей заходу.

Презентація телеканалу "Домашній" поєднала актуальну інформацію про канал, гарний стіл, іскрометний гумор і невимушену "домашню атмосферу".
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням