Перегляд одного допису
Старий 24.08.2011, 20:33   #774
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Павлов: "Не думаю, що виграє Динамо"

Наколай Павлов, головний тренер Ворскли, розповів про готовність команди до матчу протии бухарестського Динамо.
- Чи не лякає вас спека, яка стоїть нині в Бухаресті?

- Ми очікували, що жарко буде на полі. Але такої спеки в Бухаресті, звичайно, не чекали, у нас зараз попрохладнее. Але господарям теж не солодко. Так що команди будуть в рівних умовах. Постараємося налаштуватися на гру незалежно від спеки.

- Відразу три футболісти Динамо пропускають поєдинок через дискваліфікацію. Чи допоможе це вам?

- Завжди, коли гравці основи пропускають гри, це послаблює команду. Але ми не думаємо про це, оскільки у румунів хороший підбір кадрів і в плані кількості гравців, і в плані якості їхньої гри.

- Чи всі здорові в команді? Чи є для вас проблемою визначити правильний склад на гру?

22 гравців, які прилетіли, - всі здорові, і склад від полтавської гри буде відрізнятися не дуже істотно. Це приємні проблеми, коли в тебе є вибір: кого ставити, кого не ставити.

- Наскільки історичним матчем буде завтрашня гра? Чи відчуваєте ви відповідальність?

- Ми розуміємо, яка відповідальність лежить на нас. Для такої команди, як Ворскла, цей шанс випадає вперше. Ми постараємося використати його, щоб пройти в груповий раунд Ліги Європи. Але вже там ми себе поки не бачимо.

- Чи буде відрізнятися зміст завтрашньої гри від матчу в Полтаві? Ви плануєте зберігати результат або забивати тут?

- Ми, звичайно, можемо тут припускати, що буде на полі. Але вирішувати будуть футболісти. Гра буде важка, адже їм, як господарям, потрібно забивати, а ми постараємося цим скористатися.

- Як ви вважаєте, чи виграє завтра Динамо?

- Ні, я не думаю, що виграє Динамо. Сподіваюся, що буде результат, який дозволить нам пройти далі.

- Ця гра важливіше для вашої команди, ніж переможний фінал Кубка України?

- Я особисто відчуваю набагато більшу відповідальність, ніж тоді. Адже якби ми програли тоді Шахтарю, нас ніхто б не засудив, а зараз у нас є шанс, не скористатися яким було б дуже прикро.

- Що вас пов'язує з Румунією - як футболіста, як тренера?

- За часів СРСР ми були ніби як сусідами: Угорщина, Румунія, Болгарія ... Ну а тепер України самостійна країна і Румунію ми сприймаємо зовсім по-іншому. Коли ми сюди прилетіли - місто здалося красивим, зеленим і нагадав нам Україна.

- Кого саме ви боїтеся з Динамо?

- Нікого не боїмося.

- Який гравець здається вам найсильнішим з команди суперника?

- Футбол - це колективна гра. Немає таких гравців, які могли б поодинці вирішувати долю ігор. Я б не став виділяти нікого ні в нас, ні в них.

- Завтра стадіон буде повний, чи не лякає вас цей факт?

- Ми грали і при більшій кількості глядачів, це не повинно нас лякати.

- Як ви відзначили День незалежності, як-то святкували?

- Враховуючи, що ми рано відлетіли, ми не побачили свят в Україну. Сподіваюся, святкувати будемо нашу перемогу.

- Торж для вас небезпечний?

- З нами він зіграв непогано, але особливо сильне увагу ми йому не повинні приділяти.