Перегляд одного допису
Старий 27.08.2011, 20:44   #807
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Русол: "У попередніх поєдинках у Дніпра мало що виходило"

До недавніх пір капітан Дніпра Андрій Русол розповів про настрій в команді напередодні важливого поєдинку з Динамо.
"Дуже приємно було дивитися на дії одноклубників. Було завдання виграти, і може відсутність тиску обов'язково перемогти з великим рахунком і стали наслідком розкутою гри. Хочеться сподіватися, що це початок нового відліку", - розповів Русол.

"У попередніх поєдинках мало що виходило. Але це не означає, що хлопці не переживали кожну втрату очок або поразка чи погано працювали на тренуваннях. Логічно, що даремно зусилля не мали минути. Кожен хоче змінити ситуацію на краще можна швидше, але, як правило , на це потрібен час. Тому зрушення, які були помітні в четвер не тільки мені, дають привід для оптимізму ".

"Останніх матчів киян я не бачив, бо вони починалися приблизно в той же час, що і наші ігри. Але однаковою команда не може бути - зараз вже пора єврокубків, тому зрозуміло, що будь-яка команда додає, виходить на кращий рівень форми. Але і істотних змін також не може відбутися, адже, по суті, зараз все ще триває початок сезону ".

"Щодо поєдинку з Динамо, то в ньому будуть свої завдання. Загальні вони в тому, що знову потрібно перемагати і показувати той футбол, який може привести до бажаного результату".