Перегляд одного допису
Старий 30.08.2011, 15:56   #9
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

ТЕТ представив новий сезон

29 серпня телеканал ТЕТ представив новий телевізійний сезон, який пройде під гаслом "В ТЕТі сила!"

* Восени глядачі каналу ТЕТ зможуть побачити проекти, реалізовані за власним ідеям і форматами, нові ситкоми і нові серії монстрів ефіру - "Універу" і "Реальних пацанів".

* В ефірі каналу з'являться різноманітні реаліті-шоу, шоу перевтілень і побачень, проект про скандальні будні світу моди, а також кращі світові містичні серіали - "Надприродне", "Ходячі мерці", "Реальна кров 4", "Ворота", "Ігри престолів "і" Книга абсолютного зла ".

* 29 серпня на телеканалі ТЕТ відбулася прем'єра самого модного реаліті сезону "Маша і Моделі", яке буде виходити в ефір каналу по буднях о 18:25.

Що приховує спокуслива глянсова обкладинка модного бізнесу? Як подолати шлях до жаданих подіумів? Чи можливо досягти успіху і слави супермоделей молоді з українських вулиць? Відповіді на ці питання ви зможете знайти при перегляді реаліті "Маша і Моделі".

* Вести проект справжня піранья модельного бізнесу Маша Манюк.

* "Я сміливо можу сказати, що в модельному бізнесі досягла успіху. Я знаю всіх важливих людей у ​​цій сфері і ці люди знають мене - каже Маша. - Тому, щоб не нудьгувати треба братися за нову справу. А проект" Маша і моделі "- неймовірно динамічний і цікавий. Також в ньому велика соціальна складова - ми даємо шанс хлопцям, які не мають грошей на модельну школу змінити своє життя на краще ".

* Також пані Манюк зазначила, що проект побудований таким чином, щоб показати всю кухню модельного бізнесу зсередини.

* Також цей день на каналі стартував гумористичний серіал виробництва телеканалу ТНТ "Зайцев 1". Це - динамічний, часом зворушливе, часом дурнуватий, комедійний експеримент у дусі "Реальних пацанів". Це історія одного студента, в якому співіснують разом ніжний ботан і брутальний вірменин. "Зайців 1" - жартома про любов і... діссоціатівний розлад ідентичності!.

Серіал можна дивитися на телеканалі ТЕТ щодня в будні дні о 21:25.

* Також у понеділок на ТЕТі відбулася прем'єра циклу загадкових історій "Щоденники Темного". Проект виробляє "1 +1" продакшн "за власним форматом телеканалу ТЕТ. Керівник - Вікторія Лезин-Масляна.

Генеральний продюсер телеканалу ТЕТ Ірина Костюк зазначила, що подібного серіалу в Україну ще не було. Це оригінальна ідея каналу, і вона цілком в тренді голлівудських містичних серіалів.

* "Це експеримент для нас. Але будемо сподіватися, що глядачів вона більше приверне, ніж налякає" - зазначила пані Ірина.

* За сюжетом, Темне - незвичайне місто. У нього легко потрапити, але майже неможливо з нього вибратися. У Темному стерто межу між реальністю та вигадкою, світлом і темрявою, силами добра і зла. Ніколи ніхто не знає чого чекати від цього дивного міста. Його історії лякають, але приваблюють.

* Містичний серіал з'являтися в ефірі каналу з понеділка по четвер о 22:20.

* У суботу, 10 вересня, на телеканалі ТЕТ стартує реаліті-шоу перетворень і побачень "Лялечка". Проект виробляє "Friends Production" Олексія Гончаренко по формату Plain Jane.

* Провідною реаліті буде Жанна Бадоєва, яка, згідно формату проекту, за дві доби допоможе безнадійно закоханої боязкою непримітною дівчині перетворитися з лялечки на метелика. Заради кохання, заради мрії!

* "Навіть справжня красуня може бути сірою мишкою. Бо це поняття з області внутрішніх почуттів - говорить Жанна Бадоєва. - Такі дівчата бояться щось сказати, висловити свою думку. Бояться бути яскравими, бояться осуду. Я теж пройшла через всі ці страхи та переживання . І зараз щиро рада, що маю можливість допомогти нашим героїням "

* 3 вересня в ефірі телеканалу ТЕТ з'явиться комедійне шоу під назвою "Бабуся & Дідусь". Герої проекту не з тих, що будуть сидіти біля вікна і плести шкарпетки. На них краще не залишати онуків. Замість ліків у них завжди з собою пляшка чогось міцного. А від інфаркту вони біжать бігом.

Проект для каналу виробляє "КР продакшн" за форматом Benidorm Bastards (SevenOne International).

* Українська версія всесвітньо відомого формату Benidorm Bastards виходити на каналі ТЕТ щосуботи о 22:30.

* 4 вересня на каналі відбудеться прем'єра документального реаліті під назвою "Це любов". Відверті розповіді, найщасливіші спогади і гіркі визнання. Це не індійське кіно. Це реальні люди діляться реальними історіями кохання - такими різними, незвичайними і хвилюючими.

* Виробляє проект, який виходитиме в ефір ТЕТ щонеділі о 22:30, студія-продакшн "Фільмтостер". Режисер - Андрій Колесник.

* 24 вересня на ТЕТі стартує проект "10 бажань", який канал знімає з власним форматом. "10 бажань" представляє собою безпрецедентне шоу, в якому історія дружби або суперництва розвертатися на тлі неймовірних подорожей.

* Арт-продюсером проекту виступив відомий український режисер Алан Бадоєв.

* "Разом з телеканалом ТЕТ ми вирішили влаштувати свято для дівчат - каже Алан. - Для мене велика честь займатися таким проектом. Я люблю, коли люди мріють. І мене неймовірно захоплює ідея втілювати чиї мрії незалежно від того, наскільки вони божевільні"

* За умовами проекту, дві абсолютно різні дівчата отримають єдиний шанс у житті здійснити відразу всі свої найбожевільніші, найзаповітніші мрії! Заради цього ТЕТ подарує їм банківську картку з 100 тисячами доларів! У проекті здійснити 10 мрій - по 5 у кожної дівчини! Єдина умова - бажання кожного дівчата повинні виконувати разом! Сказати "Моя мрія збулася!" героїня зможе, тільки якщо її напарниця виконає бажання разом з нею.

* Також у новому сезоні на телеканалі ТЕТ з'явиться перша вітчизняна вампірська сага! Вперше вампіри заговорять зрозумілою без перекладу мовою. Вражаюча історія кохання між звичайною дівчиною з незвичайною місією і справжнім вампіром під назвою "Спліт".

* "Спліт" (Split) - молодіжний телесеріал, оригінальна версія якого була проведена в Ізраїлі в 2009 році. Усього за два роки "Спліт" став міжнародним хітом і вже проданий в 78 країн світу.

* Сюжет серіалу зав'язується навколо війни, яка багато століть йде між вампірами і людьми

* Вампірську сагу на замовлення телеканалу ТЕТ виробляє російська компанія "Вайт Медіа". Продюсер - Тимур Вайнштейн, режисер - Влад Ланна. Зйомки проходять у Санкт-Петербурзі.

* Нагадаємо, 4 серпня на ТЕТ стартував телевізійний журнал про життя і про життя підлітків під назвою "ТЕТ 2.0". Це принципово нова інтерактивна програма, в якій ведучі разом з глядачами вирішують, що і як буде відбуватися в ефірі.

Як уже повідомлялося, проект буде виходити в ефір каналу щонеділі о 18:30.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням