Кривцов: "Блохін за рахунок жорсткості заряджає команду"
Захисник Шахтаря поділився враженнями від дебютного запрошення до лав збірної України.
- Для тебе це перший виклик у національну збірну. Чи міг ще пару місяців тому припустити, що Блохін викличе тебе?
- Я завжди хотів грати в національній збірній, як і будь-який футболіст, прагнув туди потрапити. Чекав, що колись це станеться, і, коли мені повідомили, що викликали, був тільки радий.
- Правда, що Пятов першим про це повідомив?
- Так, він перед грою з Іллічівцем мені сказав, що я є в попередніх списках. А потім вже мені зателефонували і підтвердили це.
- Чи можна назвати Блохіна жорстким тренером?
- Він по натурі людина-максималіст і як тренер прагне досягти великих висот. Я не настільки встиг його дізнатися, але він гранично жорсткий і за рахунок цієї жорсткості заряджає команду.
- Уже придумали, як будете грати проти Форлана, Суареса і Кавані?
- Поки тільки подивилися матч зі Швецією. Всі знають силу Уругваю в атаці, так що сюрпризів не буде.
- Ти грав на двох чемпіонатах Європи - у складі юнацької та молодіжної збірних. Попереду Євро-2012 і шанс бути в обоймі національної команди ...
- Такий шанс може бути єдиним у житті. І у мене величезне бажання зіграти на турнірі такого рівня.
- Чим тренувальний процес національної збірної відрізняється від клубного?
- Вони просто різні. Тренуємося ми в клубах, а у збірній більше награємо тактику, стандарти та інше.
- Сім гравців Шахтаря в збірній. Можна сказати, що ніби й не виїжджав до збірної з клубу?
- Ну, все ж сім - це не двадцять сім! (Сміється.)