Адамек: «Буду бити Кличка куди тільки можна»
Томаш вважає, що «психологічно він теж сильніше»
Суперник Віталія Кличка Томаш Адамек і його команда поспілкувалися з пресою перед майбутнім боєм, який відбудеться вже 10 вересня.
«Я швидше і у мене сильний характер і бійцівський дух. Думаю, психологічно я теж сильніше. Я поважаю Віталія, але думаю, що для нього я незручний суперник. Вся країна вірить в мене, - цитує боксера boxingscene.com. - Для мене це дуже важливо. Я знаю, мене не вважають фаворитом, але в Польщі мене будуть підтримувати мільйони ».
Адамек також розповів про свою підготовку до бою. «Під час кожного тренувального табору я стаю трохи краще і чомусь вчуся, - говорить він. - Цю підготовку ми провели дуже добре, тренувалися 10 тижнів. Перші 2 тижні ми працювали над фізичними кондиціями, а потім вирушили до Пенсільванії боксувати. Ми працювали над швидкістю, адже швидкість - це сила. Я буду намагатися бити його, куди тільки можна. Розмір не так важливий на рингу. Серце - ось що важливо. Я знаю, як перемогти Віталія. Він буде чекати наляканого противника, але я не такий. Він не побачить бійця, який чекає тільки розправи і чека. Він отримає безстрашного противника з волею до перемоги і майстерністю. Це стане вирішальним чинник 10 вересня ».