КРИВЦОВ: "НЕ СКАЖУ, що неприїзд Форлан мене засмутив "
Сьогодні в Харкові збірна України приймає чемпіона Південної Америки-2011 і четверту збірну ЧС-2010 - Уругвай (ТБ: "Інтер", 20.45). Обіцяли, що латиноамериканці приїдуть найсильнішим складом. Однак в останній момент стало відомо, що до Харкова не прилетить кращий футболіст останнього чемпіонату світу Дієго Форлан.
Крім Форлана, не побачимо ще Фусіле і Перейру з "Порту". У першого - травма, а другого затримав так і не відбувся трансфер в "Челсі". Кажуть, "Порту" спеціально зірвав перехід уругвайського захисника, щоб помститися "Челсі" за "викрадення" тренера Андре Віллаш-Боаша.
"Хотілося, звичайно, дебютувати і проявити себе на тлі найсильнішого складу уругвайців. Але у них є ким гідно замінити Форлана. Не скажу, що мене його неприїзд так вже засмутив", - зізнався "Сегодня" захисник "Шахтаря" 20-річний Сергій Кривцов, вперше викликаний в національну збірну.
Уругвай - сама малонаселена країна з здобували перемоги на ЧС (1930 і 1950 рр..). Зараз - близько 3,5 млн жителів. "Чесно кажучи, про країну мало що знаю. Але в школі не плутав Уругвай з Парагваєм і двійок через це не отримував, - говорить Кривцов. - Перші асоціації про країну - футбольні: Форлан, Суарес... У збірній Україні мене нормально прийняли. Якогось особливого ритуалу прийому новачків немає - це ж не дитсадок. Зрозуміло, що тренування відрізняються від тих, що були в молодіжці. У кожного ж тренера свої методики ".