Перегляд одного допису
Старий 02.09.2011, 17:31   #2244
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

В Україні хочуть запустити телеканал про дітей для батьків
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 серпня ухвалили рішення видати ліцензію ТОВ «Манеж ТВ» на супутникове мовлення з логотипом «Моя дитина».

Під час презентації представники каналу повідомили, що «Моя дитина» - це канал для батьків, відповідно, в ефірі не передбачаються дитячі програми. Телеканал планує мовити через супутник Astra 1G, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ. Власні програми складуть 6 годин на добу, решту - закупівлі, частиною програм російського нішевого каналу «Мати і дитина».

Сітка мовлення «Моєї дитини» складатиметься з двогодинних блоків, які будуть повторюватися протягом доби. За жанровим поділом інформаційно-аналітичні та публіцистичні програми складуть 8,5 годин на добу, розважальні - 8,5 годин на добу, фільмопоказ - 3 години на добу, реклама, анонси та елементи оформлення ефіру - 4 години на добу. Формат каналу - інформаційно-розважальний.

У презентації каналу зазначені наступні програми: «Сімейне життя» (поради лікарів і фахівців для молодих батьків »,« Експертний висновок »(обговорення з експертами прав дитини, труднощів сім'ї тощо),« Щасливі батьки »,« Дитячі розмови » , «Давайте вчитися», «Корисні поради».

Генеральним директором компанії є Оксана Дейнеко, засновниками - Оксана Дейнеко (40%) та Лілія Дорош (60%).