Бразильський форвард розповів, як ледь не впав у депресію в Києві.
Футболіст київського "Динамо", який зараз грає в бразильському "Атлетико Мінейро" на правах оренди розповів, чому не зміг закріпитися в "Динамо".
"Я погано відчував себе в "Динамо". Люди там холодні, непривітні - зовсім не такі, як в Бразилії. Мову зрозуміти важко, залежиш від перекладача і не можеш знати напевне, що він говорить тобі правду. До того ж, я не потрапляв до складу. В результаті ледь не впав у депресію", - розповів Андре.
"Я був у Бразилії на канікулах, як раптом мені зателефонували і сказали, що треба повертатися. Я повернувся на тиждень пізніше, мені ще погрожували штрафом. Я провів там днів сім і нікому до мене не було діла - тренувався один, навіть форму не видали.
Я кожен день говорив своєму агенту, що хочу піти, але він мені відповів, що "Динамо" не приймає пропозиції інших клубів. Я був у розпачі.
Там є директор, який розмовляє по-італійськи - я з ним спілкувався на гібриді англійської, іспанської та мови жестів. Він ще тоді сказав, що можливо, цей сезон мені доведеться провести в "Динамо". Я заволав "Ні! Я цього не витримаю", - заявив нападаючий.
Але, в той же час, 80% контракту Андре належить "Динамо".
"Ні, не нагадуйте! Я не хочу думати про це, піду куди завгодно, але не туди. Хай хоч дзвонять у Елітний Загін - я не повернуся. У майбутньому, дуже віддаленому майбутньому. Може, років через п'ять, коли у мене буде сім'я, діти... А зараз не поїду навіть за вантажівку грошей", - пообіцяв Андре.
Нагадаємо, Андре перейшов в "Динамо" в серпні 2010 року, але з того часу зіграв за київський клуб всього дев'ять матчів.
Наприкінці січня він був відданий в оренду віце-чемпіону Франції "Бордо" за €2 млн. Крім того, кияни надали французам право викупити його трансфер влітку за €10 млн.
Перебуваючи у Франції Андре заявляв, що має намір докласти всіх можливих зусиль, щоб не повертатися до Києва, так як в Україні йому холодно, але зігравши в "Бордо" лише кілька ігор, його відправили назад до Києва.
Цього літа Андре запізнився на збори "Динамо" через що змушений був сомастоятельно підтримувати форму, а в підсумку відправився в оренду в Бразилію.