Перегляд одного допису
Старий 21.09.2011, 20:09   #6
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

Близько 40% українців соцмережі не потрібні

Більше 39% українських користувачів інтернету можуть не використовувати соціальні сетів своєму повсякденному житті. Такі результати показало дослідження Research & Branding Group, присвячене найпопулярнішим в Україну засобам зв'язку. Найбільш затребуваним засобом зв'язку, згідно з дослідженням, є мобільні телефони - їх використовують близько 87% опитаних. У той же час, соціальні мережі та інстант-месенджери типу ICQ потрібні тільки 23% і 15% опитаних. Електронна пошта затребувана серед 22% респондентів. Дослідження проводилося з 6 по 16 вересня 2011 року. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком. Обсяг вибіркової сукупності склав 2077 чоловік. Очікувана середня помилка вибірки складає + -2,2%. А за результатами дослідження UMG International в п'ятірку найпопулярніших соціальних мереж серед Інтернет-користувачів Україні входять: ВКонтакті, Однокласники, Facebook, Мій мір@мейл.ру, Connect.ua. Згідно з даними дослідження, 69,6% користувачів використовують мережу Вконтакте, 63,8% - мережа Одноклассники, 39,4% - Facebook, 33,2% - Мій світ, 7,2% - Connect.ua, 5,3% - Livejournal, 4,8% - Моє коло, 4,0% - MySpace. При цьому досить велика кількість користувачів мають профілі одночасно в кількох соціальних мережах.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням