Перегляд одного допису
Старий 29.09.2011, 11:31   #4
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Вчора Шахтар трохи розчарував хоча я і фан Динамо,але у Єврокубках за всі наші команди вболіваю.Думаю в Шахтарі потрібна зміна тренера бо Луческу досить літня людина і його ідеї вже перестають працювати.Успіх мінулого сезону 1/4 фіналу це був іх пік.У 66 років мислення у людини уже нете не в обіду Луческу.Так звісно трохи не повезло,але і того року команду розхвалили, але грандів вона не перемагала Арсенал і Рома не є грандами європейського футболу.У 90- роках Динамо било Барсу ,Реал,Манчестер і Баварію топ клуби.Шахтар грає нормально з топ клубами тоді коли вже вони все віришили наприклад перемога у 2006 від друго складу Арсеналу 3:0 і 2008 на Ноу-Камп 2-3 другий склад барси де було 9 новачків бо на той момент вони вже вийшли з групи .Потрібні зміни гроші у них є.Сьогодні ЛЄ щоз успіху нашим командам.Думаю дві переможуть і одна нічия буде сьгодні.Динамо на ходу,металісту птрібно підтверджувати здатність перемагати середняків Європи ну а Ворскла вдома має не програти Гановеру.(Це моя субєктивна думка) Слава УкраЇні!!!

Востаннє редагував sacha: 29.09.2011 о 11:37.
sacha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням