Собачий гумор....
Починаючим собаківникам на замітку: якщо ваш улюбленець злегка пожував ваші нові туфлі, то як виховну міру змусьте його з'їсти їх до кінця. Туфлі все рівно викидати, а от педагогічний ефект важко описати в декількох словах!
------------------------------------------------------------------------------------
Відомий художник-ілюстратор Фаворский, коли робив ілюстрації до книг, примальовував у куті собачку. Коли редактор починав обурюватися, до чого, мовляв, собачка, той, з піною у роті, доводив необхідність собачки на малюнку. Зрештою здоровий глузд перемагав, собачку з картинки забирали і заспокоєний редактор давав малюнок до друку. Ну художника і запитують, навіщо, ти цю гидоту малюєш? А він відповідає:
- А якби не було собачки, так він би до чого-небудь ще причепився...
------------------------------------------------------------------------------------
-Чому ти, така мила, ніжна і красива дотепер не вийшла заміж?
- А навіщо!? У мене є пес, що увесь час гарчить, папуга, що лається і кіт, що постійно десь шляється по ночах!
Хлопчик, спостерігаючи, як собачка пристроюється до стовпа, звертається до хазяїна:
- Дядько, а вона завжди писає на вулиці?
- Завжди.
- А чому?
- Вихована.
- А чому ж люди писають у будинку?
Приходить мисливець додому з полювання.
-Що це від тебе за запах?
-Так розумієш, пішов на ведмедя, а Тузика у будинку залишив. Нехай, думаю, удома побігає. Дивлюся - барлога. Узяв дрин, давай там шерудити. Раптом чую..., хтось мені позаду лапи на плечі поклав... Повертаюся, бачу ж, Тузик, а перестати какати не можу!...
Що спільного між псом і мужчиною?
Обидва займають занадто багато місця на ліжку.
Обидва бояться підійти до пилососа.
Обидва мітять свою територію.
Жоден не скаже вам, що ж його турбує.
Чим він менший - тим більш нервовий.
Жоден не миє посуд.
Обидва псують повітря без найменших каяттів совісті.
Жоден не помітить, якщо ви поміняєте зачіску.
Обидва насторожено відносяться до листоноші.
Жоден не розуміє, що такого ви знаходите в котах.