Перегляд одного допису
Старий 10.10.2011, 22:47   #7
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Кличко чекає Північний Кошмар...
Хеленіус очолив рейтинг WBO.

Ще не знає поразок на рингу 27-річний фін Роберт Хеленіус очолив рейтинг Всесвітньої боксерської організації (WBO). Нагадаємо, що поясом WBO в суперважкій вазі з 23 лютого 2008 безроздільно володіє Володимир Кличко. А значить, рано чи пізно українцеві доведеться захищати свій чемпіонський титул проти гарячого фінського хлопця, що має на професійному рингу прізвисько The Nordic Nightmare (Північний Кошмар). Перший рядок рейтингу двометровому скандинави дісталося як приз за перемоги над американцем Ламоном Брюстером, шведом Атілла Левином, нігерійцем Семом Пітером і білорусом Сергієм Ляховичем. Ці вікторії також принесли Хеленіус пояса інтерконтинентального чемпіона за версіями WBO і WBA.

«Це фантастична новина, яка доводить, що мої виступи на ринзі не залишилися непоміченими в світі боксу, - радіє приємному звістки Роберт. - Я дуже цілеспрямований і в мене багато чого попереду ».

А попереду у Хеленіус дійсно маячить бій з Кличком, який, правда, навряд чи відбудеться раніше весни майбутнього року. Нагадаємо, у Володимира вже намічено побачення в рингу з французом Жан-Марком Мормеком 10 грудня на футбольному стадіоні в Дюссельдорфі. Та й велике питання, чи захоче промоутер Вільфрід Зауерланд фіна кинути свого подає великі надії підопічного під танк, який називається Кличко.

спеціально для www.klitschko-brothers.com

Востаннє редагував D-Misha: 11.10.2011 о 20:43.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням