ТЕЛЕКАНАЛ "МОЯ ПЛАНЕТА" СПІВПРАЦЮЄ З РАДІО
10 жовтня телеканал «Моя Планета» запустив першу у своїй історії рекламну кампанію на радіо. Кампанія триватиме кілька тижнів у жовтні і листопаді 2011-го року. В ефірі радіостанції звучатимуть різні ролики, розроблені спеціально для радіостанції.
"Для створення проекту була використана концепція" звуковий візуалізації ", коли ми створюємо в звуці цілу серію образів, картинок. Ми задумалися над тим, а як виглядає наш бренд в звуці. І прийшли до цілого ряду асоціацій, які втілилися в серію роликів," - пояснює рішення телеканалу про запуск промо-роликів директор з маркетингу телеканалу "Моя Планета" Димитріан Іваненко.
Ролики озвучив один із найбільш упізнаваних російських голосів - заслужений артист Росії Сергій Чонішвілі. За його плечима Р десятки ролей у театрі, кіно і серіалах. Крім того, Сергій має великий досвід в озвучуванні документальних фільмів на провідних федеральних каналах, художніх фільмів, аудіокниг, комп'ютерних ігор, а також рекламних роликів. Запис та мастеринг роликів проходили на студії "Апельсин".
Телеканал «Моя Планета» вже проводив успішні промо-кампанії у друкованих ЗМІ: у журналах «GEO», «National Geographic» і «Discovery», однак робота з радіо до цього моменту не практикувалася. "Нам хотілося вийти на нову аудиторію, використовувати нові можливості по просуванню каналу. До того ж рейтинги радіостанції говорять самі за себе. Комерсант ФМ слухає бізнес, представники еліти. Для нас це хороший майданчик," - пояснив пан Іваненко.
Телеканал «Моя Планета» З цифровий цілодобовий телеканал про подорожі. Аудиторія каналу Р 25000000 глядачів в Росії та країнах СНД. Слоган телеканалу Р «Все подорожі починаються тут».