Олександр Алієв вважає, що найголовніше зараз для "Динамо" - брати в кожному матчі по три очки.
Після матчу з "Зорею" півзахисник "Динамо" Олександр Алієв, якому в другому таймі довелося одягнути ще й капітанську пов'язку, розповів, як "біло-синім" вдалося добитися великої перемоги над луганською командою.
- Ми сьогодні реалізували, напевно, всі моменти, які у нас були. А створили їх чимало, хоча траплялися і ще можливості забити. Думаю, ми досягли непоганого результату. Тим більше, "Шахтар" програв, і нам кров з носу потрібна була перемога.
- Уже на 26 хвилині рахунок був 3:0. Далі грали у своє задоволення?
- Так ми з перших хвилин грали у своє задоволення. Перед грою хлопці один одного підбадьорювали, щоб швидше забити швидкий гол. Для нас це було першорядною справою. Так і вийшло, що вже до 26 хвилині ми вели 3:0, а потім просто контролювали м'яч. При такому рахунку багато чого виходить.
- Чи засмутив команду пропущений гол?
- Як сказати ... Прикро, звичайно, на останніх хвилинах пропускати, але ми самі трохи опустили руки. Природно, завжди добре, коли у своїх воротах нуль.
- Сьогодні дебютував Рибалка. Як оціните його гру?
- Я думаю, дебют у нього вийшов. Увійшов у гру добре, нічого не зіпсував. Дай Боже, щоб у нього й надалі все добре тривало. А хвилювання є у кожного. Пам'ятаю свій перший матч, коли поїхав грати з "Кривбасом", теж трохи хвилювався. Сергій молодець, з гри не випадав і багато в чому допоміг.
- Капітанська пов'язка у другому таймі додала впевненості?
- Це не має значення. Коли в останній раз був капітаном? У домашньому матчі проти "Арсеналу", ми тоді перемогли 1:0.
- "Динамо" тепер на першому місці. Будете утримувати цей результат до кінця?
- Звичайно. Адже перед нами стоїть завдання виграти чемпіонат. Ми до цього завжди будемо прагнути і добиватися лише позитивного результату. Я завжди говорив, що в кожному матчі нам потрібно брати три очки, це найголовніше.
- У середу належить кубковий матч з "Шахтарем", який сьогодні поступився "Металісту" ...
- Оскільки завдання виграти Кубок України з нас також ніхто не знімав, ми будемо максимально налаштовуватися на цей поєдинок, грати тільки на перемогу. Тим більше протистояння складається з однієї гри, так що потрібно старатися.
- Як привітали Андрія Ярмоленка?
- Перемогою! Бачите, і він сьогодні забив гол.