Перегляд одного допису
Старий 03.11.2011, 10:12   #1220
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Сабатіні: "У цьому сезоні ми не можемо мати якусь конкретну мету"

Спортивний директор "Роми" Вальтер Сабатіні в інтерв'ю радіостанції прокоментував головні теми дня.

"Луіс Енріке дуже смілива людина, я згоден з його рішеннями, і він користується повною довірою з боку клубу. Луїс може стати тренером дуже сильною" Роми ". Наша мета - стати конкурентоспроможною командою якомога швидше, результати нам поки не дуже радують, але потрібно продовжувати йти в тому ж напрямку. У цьому сезоні ми не можемо мати якусь конкретну мету, але це не означає, що ми можемо припинити боротися. Результати потрібні вже зараз. Усі матчі, в яких ми грали, ми могли виграти, не вистачало трохи везіння. Даніеле Де Россі - гравець "Роми", і він залишиться гравцем "Роми", так як обидві сторони цього хочуть, ми обов'язково домовимося. Відсутність Тотті і Де Россі на вчорашній прем'єрі? Клуб вирішив, що там мають бути присутні наші найкращі молоді гравці - Капрарі, Вівіані, Верре, вони повинні знати історію свого клубу, особливо такий трагічний епізод, як цей. Ламела в грі проти "Мілана" мені дуже сподобався, він показав харизму і індивідуальність. Боррієлло - важливий для нас гравець, скоро він знову стане корисним, так як тренується з величезним професіоналізмом. Його момент ще прийде. Що стосується літніх трансферів, то я ніколи не буваю задоволений своєю роботою повністю, але впевнений, що фатальних помилок влітку ми не зробили. Ми були близькі до придбання одного дуже важливого гравця, але він прийняв рішення відмовитися від трансферу. Ні, я говорю не про Монтоліво, про те футболіста ніякої інформації в газетах не було. Стекеленбург був для нас основною метою, але ми не були впевнені, що вийде його підписати, тому розглядали запасні варіанти - Ромеро і Камені. Ми дуже раді, що Мартін з нами, він залишить слід в історії "Роми", - розповів спортдір.