Перегляд одного допису
Старий 14.11.2011, 18:59   #2525
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

Мамаєв перейшов на НТН на місце Лукеренко

З 11 листопада Сергій Мамаєв став головним редактором публіцистичних програм каналу НТН. Цю інформацію, поширену в Facebook, він підтвердив "Телекритиці".

Таким чином, він змінив на посту Кирила Лукеренко, який став прес-секретарем Арсенія Яценюка.

Сергій Мамаєв займатися проектами «Агенти впливу», «Правда життя», «Речовий доказ» та «Легенди карного розшуку». «Я буду займатися не новина (" Свідок "не в моїй компетенції), і я дуже радий цьому, тому новини мені вже набридли У мене є досвід роботи над великими проектами, і я думаю, що це крок вперед», - сказав пан Мамаєв у коментарі ТК.

За його словами, проекти власного виробництва приносять каналу високі показники, і тепер він повинен підтримувати цю динаміку. «Це має бути розвиток проектів та їх тематичного наповнення. Я не думаю, що будуть великі зміни чи революції. НТН і так видає дуже якісний продукт », - підкреслив пан Мамаєв.

Хто замість Кирила Лукеренко вести «Агентів впливу», поки не відомо. За словами пана Мамаєва, це питання вирішується.

Сергій Мамаєв в 2010-2011 роках був випусковим редактором інформаційної програми «Вікна-новини» на СТБ, проте в липні 2011 року він разом з Іриною Малихін залишив канал за згодою сторін. Причиною звільнення були зміни в форматі новин після приходу нового шеф-редактора Михайла Єрмолаєва.

До цього, з листопада 2009 року, Сергій Мамаєв працював шеф-редактором каналу UBR, однак 1 березня 2010-го залишив канал. Ще раніше він працював заступником головного редактора з інформаційної політики НІСу (новинний продакшн групи «Інтер»), головним редактором інформаційної програми «Один день» на К1. У жовтні 2009 року пішов із НДСу після закриття інформаційного мовлення на К1.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням