Не маючи коня, 15-річна німкеня навчила корову брати бар'єри...
У Німеччині 15-річна Регіна Майєр навчила свою корову на ім'я Луна вміло скакати і перестрибувати через бар'єри.
Все почалося з того, що батьки Регіни не дозволили дівчинці мати свого власного коня. Тому дівчині довелося видресирувати корову. Після двох років кропітких тренувань, Луна знає команди "сидіти", "стояти", "скакати галопом".
За словами Регіни, її вихованка несхожа на інших корів: вона любить пастися з кіньми.
"Деякі коні її не бояться, і я часто з ними катаюся. Я думаю, що Місяць вважає себе конем, оскільки їй більше подобається з кіньми, ніж зі своїми родичами, а корови її теж недолюблюють", - сказала юна дресирувальниця.
Результати роботи дівчини вразили батьків. Тепер вони планують придбати для дочки справжнього коня. Але Регіна каже, що тренуватися з Місяцем не перестане.
-------------------------------------------
А от ветеринар з Черкащини Ілля Радукан навчив танцювати коня Алігатора. Їх обох часто запрошують на громадські розваги й свята у всій області.
Семирічний кінь Алігатор з села Іванівка вправно виконує команди свого тренера. Кінь з легкістю, перехрещуючи ноги, рухається з боку в бік, обертається навколо себе. Алігатор плавно, але чітко і впевнено переходить від однієї вправи до іншої.