Перегляд одного допису
Старий 24.11.2011, 14:59   #1323
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Динамо" спробує помститися "Оболоні" за відібрані очки в минулому сезоні.

Півзахисник "Динамо" Андрій Ярмоленко поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку з "Оболонню", а також повідав про особисті амбіції, які переслідує в кожному матчі.

"На поєдинок з "Оболонню" налаштовуватися нескладно, оскільки необхідно виходити проти будь-якої команди і завойовувати три очки.

Якщо втратити очки в матчі з аутсайдером, то їх в підсумку може не вистачити в кінці чемпіонату. Ми налаштовуємося на кожен поєдинок з однаковою мотивацією, і у нас немає поділу, аутсайдер в суперниках чи лідер.

З ними досить важко грати. У "Оболоні" дуже хороша команда, але ми спробуємо помститися їм за відібрані чотири очки в минулому сезоні", - повідомив Ярмоленко, зазначивши при цьому, що про "Сток Сіті" ще не думає, оскільки тренери привчили думати лише про найближчій грі.

"У будь-якій грі, в якій би я не грав, намагаюся забити. А вийде чи ні - якщо моя команда виграє, то необов'язково, щоб відзначився саме я.

Про те, щоб стати кращим бомбардиром чемпіонату не замислююся. Приємно забивати м'ячі, тим самим допомагаючи своїй команді добиватися позитивного результату. Таке завдання у мене стоїть на кожну гру ", - заявив Ярмоленко.

Відзначимо, що зараз Ярмоленко з 10 м'ячами знаходиться на другому місці в гонці бомбардирів, програючи один м'яч бразильцю Майкону з "Волині" і випереджаючи на один точний удар свого партнера по атаці Брауна Ідейє.