Перегляд одного допису
Старий 10.12.2011, 09:53   #54
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Реал Мадрид - Барселона: анонс ель Класико

Про очки, які розділяють «Мадрид» і «Барсу»

«Перевага в очках така, яка вона є, грати, виходячи з таблиці, з питань чисел, безглуздо. По-максимуму взнати противника, спробувати зрозуміти, що вони робили в грі з нами, які проблеми нам створювали, шукати переваги в позиційній грі, достатній, щоб справитися з цим, розробити хорошу стратегію - ось на чому треба зосередитися ».

Про стратегії команд

«Моуріньо - дуже, дуже добре підготовлений тренер. Ми з самого початку граємо в одній манері, і головне, що нам потрібно - підібрати ключі до того, як вони спробують діяти в грі з нами

«Вони вийдуть перемагати, ми вийдемо перемагати. Нам доведеться багато речей робити відмінно, бути дуже швидкими, дуже уважними до багатьох речей, організовувати переміщення м'яча високо, знаходити простір. Ця команда грає дуже інтенсивно, вона шукає тебе на полі. Потрібно бути готовими до всього. Цілком природньо припустити, що «Мадрид» продовжуватиме грати таким же чином ».

Про Тіто Вілянові

«Сьогодні Тіто почуває себе добре. Рішення він ухвалить завтра вранці ».

Знову про стратегію «Мадрида» і зустрічну стратегію

«Торік ми грали п'ять разів, ми знаємо один одного. У Суперкубку вони вже грали по-іншому, вони створювали нам інші складнощі ... Ти не розумієш, чого чекати від суперника, в якій він формі, коли ти його не знаєш. Що ж до «Мадрида», з ним ми вже знайомі. Нам потрібно видати ідеальний матч. Вони досягли тих показників, що у них зараз, граючи бездоганно. Нам доведеться вийти на поле готовими до дуже напруженого матчу ».

Про можливі результати матчу

«Я не думаю про те, як ми закінчимо матч. На якій відстані ми будемо. Я не можу готувати матч, думаючи про потенційний розрив у таблиці. Ми повинні зосередитися на тому, які нові речі став використовувати «Мадрид» у своїй грі ».

Про від'їзд на Клубний чемпіонат світу

«Завтра нам потрібно буде швидко виїхати з« Бернабеу », щоб зуміти приземлитися в Японії, інакше нам не дадуть дозволу на посадку».

Про принциповість дуелі

«Грати проти« Мадрида »- це честь. «Барса» зустрічається з кращими тренерами світу ».

Про Сеска

«Сеск - такий гравець, якому подобаються великі матчі, будучи зовсім юним, він уже був дуже важливим лідером своєї команди».

І знову про стратегію на матч і очікування від нього

«Якщо на« Бернабеу »ти не розумієш, у що ти граєш, дуже складно розраховувати на щось. Завтра, безсумнівно, буде відмінне уявлення. Ми вирушаємо на виїзд, щоб показати хорошу гру ».

Про Алексіс

«Алексіс знову входить в ігровий ритм».

Про те, яку стратегію обере «Мадрид»

«Мадрид» буде планувати матч, щоб перемогти нас. Завжди є різні способи планування матчів, але я ще ніколи не знав команди, яка виходила б на поле без наміру перемогти. Завтрашній матч не стане вийнятком ».

Про схему в 3 або 4 захисника і пов'язаних ризиках

«Не важливо, три захисника чи чотири». «Є багато нюансів, ми не можемо думати, що приїдемо на« Бернабеу », а вони не стануть переходити середину поля. Немає різниці, грати в три або в чотири захисника ». «Зрештою, все робиться заради однієї єдиної мети: створювати гольові моменти біля їх воріт».

Атака чи захист на чужому полі?

«Ми вийдемо на поле, намагаючись бути максимально амбітними, я не бачу цього інакше, якщо є в світі поле, де ти не можеш відмовитися від цієї ідеї, так воно саме там, у Мадриді. Ти повинен створювати гольові моменти. Ти повинен добре атакувати і йти вперед ».

Про те,чи нервують його гравці

«Завтра, звичайно, долоні спітніють більше, ніж зараз. Все як завжди, якби тільки не це відчуття. Ти повинен відчувати хвилювання, але воно має бути добре контрольованим. Це те, що рухає нами ».

Хто кращий футболіст світу ?

«Мессі, немає схожого на нього гравця. Він уже був дуже хорошим гравцем, він нічого не боїться, і зараз набрався досвіду ».

Про голос «Барси»

«Тренер« Барси »завжди несе відповідальність. Кожен день сюди виходить один гравець, щоб поговорити з Вами. У мене прес-конференція кожні три дні. Здається, що в мене більш головна роль, але це не з моєї волі відбувається ».

Про спогади про свої «класико» на «Бернабеу»

«Пам'ятаю, що в перший раз на« Бернабеу »я доглядав за Бутрагеньо. Я швидше пам'ятаю кадри, нічого особливого ».

Про «Мадрид» колись і зараз

«Мадрид» завжди здавався мені дуже сильним суперником у всіх сенсах, зараз вони більше один одного знають, більше часу грають разом. Гравці краще розуміють, чого від них хоче тренер. Я продовжую думати, як і завжди, що «Мадрид» - велика команда, яка, якщо починає тиснути тебе попереду, виграє у тебе дуель ».

Про слабкості «Мадрида»

«Було б неповагою говорити про слабкі місця« Мадрида ». «Це дуже суб'єктивні речі, ми звертаємо увагу на те, в чому можемо знайти перевагу ми».

І знову про гру на перемогу

«На« Бернабеу » або ти дзвониш у дзвін, або він дзвонить по тобі. Це дуже складне поле, щоб добитися на ньому доброго результату. У ці останні роки, коли нам це вдавалося, ми виходили з метою виграти матч ».

«Я прошу своїх гравців, щоб вони зуміли це зробити. Ми повинні бути сміливими і сильними ».

Про те, чи вирішить хтось один долю матчу

«Ми намагаємося не залишати все в руках одного гравця, в цьому наша ідея. У нас особливі гравці, і потрібно витягти максимум з їх талантів. Ми завжди виходимо на матч з метою зробити хорошу гру ».

Про окремих гравців

«Я вже говорив у свій час, що Маска був центральним захисником у найкращій формі, але зараз все на піку форми. Я задоволений станом усіх гравців ».

Про стартовий склад

«У мене все ще є деякі сумніви, які я вирішу завтра».