Тема: Біатлон
Перегляд одного допису
Старий 26.12.2011, 12:00   #15
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Магдалена Нойнер привітала всіх зі святами

Магдалена Нойнер розповіла про візит до лікаря, різдвяні подарунки та тренуваннях напередодні четвертого етапу Кубку світу.

"Чесно кажучи, ще жоден передріздвяний день не пройшов у спокійному ритмі. Спочатку Кубок світу. Потім церемонія "Спортсмен року" в Баден-Баден. У понеділок у Вальгау була у остеопата, який оглянув мою спину. Треба ще упакувати подарунки і підписати листівки. І, звичайно, до Різдва в програмі декілька тренувань.

Але я не хочу скаржитися. За винятком проблем зі спиною у мене все складається набагато краще, ніж я очікувала. Я вдруге стала "Найкращою спортсменкою року", що дуже приємно. В один з вечорів мені треба було підписати 10 000 автограф-карт, з чим я впоралася. Попереду у нас ще кілька місяців змагань, і я сподіваюся, що це будуть не найгірші місяці. У мене немає проблем із мотивацією, визначено під час різдвяних канікул я буду тренуватися, а не лінуватися.

Цього року Різдво вдало випало на неділю. Може бути з ранку вийду позайматися. З нетерпінням чекаю годин, які проведу в оточенні своєї родини. Звичайно, за програмою обов'язкове відвідування церкви, чаювання з бабусею. Традиції повинні дотримуватися. Бажаю всім щасливого Різдва і щасливого Нового року", - написала Нойнер у блозі на Eurosport.