Магдалена Нойнер привітала всіх зі святами
Магдалена Нойнер розповіла про візит до лікаря, різдвяні подарунки та тренуваннях напередодні четвертого етапу Кубку світу.
"Чесно кажучи, ще жоден передріздвяний день не пройшов у спокійному ритмі. Спочатку Кубок світу. Потім церемонія "Спортсмен року" в Баден-Баден. У понеділок у Вальгау була у остеопата, який оглянув мою спину. Треба ще упакувати подарунки і підписати листівки. І, звичайно, до Різдва в програмі декілька тренувань.
Але я не хочу скаржитися. За винятком проблем зі спиною у мене все складається набагато краще, ніж я очікувала. Я вдруге стала "Найкращою спортсменкою року", що дуже приємно. В один з вечорів мені треба було підписати 10 000 автограф-карт, з чим я впоралася. Попереду у нас ще кілька місяців змагань, і я сподіваюся, що це будуть не найгірші місяці. У мене немає проблем із мотивацією, визначено під час різдвяних канікул я буду тренуватися, а не лінуватися.
Цього року Різдво вдало випало на неділю. Може бути з ранку вийду позайматися. З нетерпінням чекаю годин, які проведу в оточенні своєї родини. Звичайно, за програмою обов'язкове відвідування церкви, чаювання з бабусею. Традиції повинні дотримуватися. Бажаю всім щасливого Різдва і щасливого Нового року", - написала Нойнер у блозі на Eurosport.