Томаш Адамек: «Анджей Голота весь час вимагає реванш»
Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях, найбільш популярний у Польщі боксер Томаш «Goral» Адамек (44-2, 28 КО) зізнався, що особливого ентузіазму щодо можливого матчу-реваншу з 44-річним земляком неоднозначним Анджеєм «Pole» Голотою (41 -8-1, 33 КО) він не відчуває. Голота (на фото), який розгромно програв дебютував в суперважкій вазі Адамеку в жовтні 2009 року технічним нокаутом в 5-му раунді, протягом останніх років час від часу дає знати, що нібито тренується заради кількох боїв в 2012 році. Однак, як повідомляють польські ЗМІ, нині Анджей вже й сам не знає, чи повернеться він в ринг чи ні. Тим не менш «Поляк» знаходиться в контакті з Зіггі Розальская - своїм колишнім менеджером і нинішнім менеджером Томаша.
«Він постійно телефонує Зіггі, примушуючи того організувати нам повторний бій, - цитує Адамека Polish Times. - Голота каже, що перебуває в хорошій формі. Я поки не відповів йому відмовою. Анджей мій друг, і я, само собою, не хотів би битися з ним ще раз. Однак, якщо він буде продовжувати наполягати, якщо він і справді впевнений, що зможе побити мене, і Зіггі погодиться, що можна дати йому ще один шанс, то я обіцяю подумати над таким варіантом »