Жадсон перейшов в Сан-Паулу
Бразильський плеймейкер підписав трирічний контракт з триколірними і повертається з Донецька на батьківщину.
Сьогодні про це повідомили представники гравця, а незабаром дану інформацію підтвердив офіційний сайт Сан-Паулу.
Вихованець Атлетико Паранаенсе провів у донецькому Шахтарі сім сезонів, виграв Кубок УЄФА і заслужив виклик до збірної Бразилії.
"Після тривалих переговорів, які почалися ще в листопаді, Сан-Паулу і Шахтар досягли угоди щодо трансферу півзахисника", - повідомляє офіційний сайт бразильського клубу.
Спортивний директор Сан-Паулу Адальберто Баптиста зазначає, що величезне значення в переговорному процесі мала принципова позиція самого гравця, який твердо вирішив повернутися на батьківщину, незважаючи на інтерес з боку багатьох європейських клубів.
"Я дуже щасливий грати за Сан-Паулу, - сказав у свою чергу Жадсон. - Це велика честь і привілей - повернутися до Бразилії і захищати кольори цього клубу. Я дуже задоволений результатом переговорів".
"Я прийшов, щоб вигравати трофеї і радувати бразильських футбольних уболівальників", - додав плеймейкер.
Жадсон зараз знаходиться в Донецьку, але вже завтра прилетить до Бразилії і буде представлений пресі і фанам на початку наступного тижня.