Піхлер: я начебто потрапив до "Барселони"
Старший тренер жіночої збірної Росії з біатлону Вольфганг Піхлер підбив підсумок виступу команди на перших восьми етапах Кубку світу, а також навів цікаве порівняння свого переходу зі шведської збірної в російську.
"Задоволений досягнутим. Чесно кажучи, вийшло краще, ніж я очікував. У порівнянні з минулим роком зроблений великий крок вперед. Ми лідируємо в Кубку націй з двухсоточковим відривом від збірної Німеччини, десять разів піднімалися на подіум. Це чудово! Скоро вирушаємо в Хохфільцен, де попрацюємо не тільки над фізичною формою, а й над формуванням бойового духу команди. 27 лютого проведемо тестову гонку і на наступний день переїдемо в Рупольдинг. Що ж до складу збірної, то спочатку обговоримо це з Валерієм Польховским, потім зідзвонимося з Кущенком і назвемо двох. Ще два прізвища стануть відомі після відбіркових спринту і мас-старту в Уфі.
Чи можу порівняти роботу в Швеції та Росії? Можу, звичайно. Це все одно, що бути тренером "Фрайбурга", а потім перейти в "Барселону", - розповів Піхлер в інтерв'ю "Спорт-експресу".