Перегляд одного допису
Старий 29.02.2012, 14:05   #587
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Ледачий кіт Хенк пішов на вибори в американський сенат

У США на виборах в сенат в якості незалежного кандидата від штату Вірджинія виступив кіт породи мейн-кун на прізвисько Хенк.

Таким чином він склав конкуренцію демократу Тіму Кейну і республіканцеві Джорджу Аллену.

Дев'ятирічний кіт висунув свою кандидатуру на початку цього місяця, серйозно підготувавшись: у нього є свій сайт, екаунти у Facebook, Twitter, і навіть агітаційний ролик.

Рекламна кампанія характеризує кота як кандидата незалежного, гордого, енергійного, з унікальним життєвим досвідом і помірними поглядами.

Хенк має екаунти у Facebook, Twitter та агітаційний ролик
Хенк домігся успіху і заробив ім'я завдяки наполегливій праці: він знає, що ключ до світлого майбутнього Америки лежить у створенні нових робочих місць.
Ця перевірена часом ідея, енергія та рішучість Хенка роблять його кращим кандидатом на сенаторську посаду від Вірджинії, зазначають прихильники кандидата.

"Подорожуючи по штату, я бачив реальних людей з реальними проблемами, а не морських свинок для політичних експериментів", - йдеться на сайті кандидата-кота.

Однак, як зізнається менеджер кампанії кота Метью О'Лірі, у претендента на сенаторське крісло все ж є недоліки: він ледачий і боїться того, що зазвичай нікого не лякає.

Крім того, у кота не найкращі манери: коли він бачить торбину з харчами або смачну їжу на столі, Хенк буде намагатися всілякими способами дістатися до них.