Перегляд одного допису
Старий 03.07.2012, 08:52   #53
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Друже funt3, не в докір Тобі це буде сказано, але Твоє повідомлення ну дуже змахує не рекламу Зеника.
Цитата:
Україна немає проблем з цифровим TV, окрім Карпат і Криму
Ну так, за оцінками незалежних експертів, покриття Зеника в кращому випадку скаладає 50-60% тереторії країни, а так не має проблем, ну прямо "покращення життя вже сьогодні"...
Цитата:
Україна переходить з аналогового на цифрове ефірне мовлення. Стандарти якого давно використовують у європейських країнах
Ну так, тільки чомусь забули додати що уся цивільзована Европа користується практично непотопляємим та некодованим DVB-T (який можна прийняти на найпростішу анетену та дивитися на сучасному ТВ з вбудованим цифровим тюнером, без менінгіту з покупкою приставок і тд.тп.). А у нашому Гандурасі кодований (заклоачений) DVB-T2 та ще й судячи з усього на потужності передавачів у Зеника ну дуже зекономили..
Цитата:
«Таким чином, наша аудиторія на даний момент вже складає 0,5 млн осіб », - повідомили в компанії.
Чесно кажучи мені ця цифра здається завищеною десь приблизно в 2-3 рази..., 0,5 мільона приставок-металоломів може відвантажено Ромсатом і Стронгом регіональним ділерам, ось чи розкупили їх, за ціною в "тридорого" це вже велике питання...
Цитата:
« Заявок вже надійшло більше, ніж є приставок в наявності», - відзначили в « Зеонбуд ».
Це солодке слово "халява"...
Цитата:
Ярослав Шалумов, житель Києва:

- Той футбол, який ми приймали через спосіб прийому ефірного, аналогового мовлення, там відчуття, що ти дивишся по телевізору, а ось в HD якості відчуття, що ти знаходишся на стадіоні.
Мені навіть не хочеться коментувати це..., або ця людина або окрім аналогу до Зеника нічого більше не бачила, або це "засланий козачок" який просто мусів це сказати...

З цього можна зробити висновок - ці дві статті які Ти привів, як на мене, банальна "заказуха", до того ж не дуже професійно зроблена...

P.S. Для довідки:
Цитата:
Ярослав Рафаэльевич Шалумов
Ученая степень не указана / страна не указана

Контактная информация

Пожалуйста, напишите здесь информацию о себе

Образование

Специалист, Политические науки Киевский национальный университет имени Тараса Шевченко (2010)
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 03.07.2012 о 10:05.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням