Друже
funt3, не в докір Тобі це буде сказано, але Твоє повідомлення ну дуже змахує не рекламу Зеника.
Цитата:
|
Україна немає проблем з цифровим TV, окрім Карпат і Криму
|
Ну так, за оцінками незалежних експертів, покриття Зеника в кращому випадку скаладає 50-60% тереторії країни, а так не має проблем, ну прямо "покращення життя вже сьогодні"...
Цитата:
|
Україна переходить з аналогового на цифрове ефірне мовлення. Стандарти якого давно використовують у європейських країнах
|
Ну так, тільки чомусь забули додати що уся цивільзована Европа користується практично непотопляємим та некодованим DVB-T (який можна прийняти на найпростішу анетену та дивитися на сучасному ТВ з вбудованим цифровим тюнером, без менінгіту з покупкою приставок і тд.тп.). А у нашому Гандурасі кодований (заклоачений) DVB-T2 та ще й судячи з усього на потужності передавачів у Зеника ну дуже зекономили..
Цитата:
|
«Таким чином, наша аудиторія на даний момент вже складає 0,5 млн осіб », - повідомили в компанії.
|
Чесно кажучи мені ця цифра здається завищеною десь приблизно в 2-3 рази..., 0,5 мільона приставок-металоломів може відвантажено Ромсатом і Стронгом регіональним ділерам, ось чи розкупили їх, за ціною в "тридорого" це вже велике питання...
Цитата:
|
« Заявок вже надійшло більше, ніж є приставок в наявності», - відзначили в « Зеонбуд ».
|
Це солодке слово "халява"...
Цитата:
Ярослав Шалумов, житель Києва:
- Той футбол, який ми приймали через спосіб прийому ефірного, аналогового мовлення, там відчуття, що ти дивишся по телевізору, а ось в HD якості відчуття, що ти знаходишся на стадіоні.
|
Мені навіть не хочеться коментувати це..., або ця людина або окрім аналогу до Зеника нічого більше не бачила, або це "засланий козачок" який просто мусів це сказати...
З цього можна зробити висновок - ці дві статті які Ти привів, як на мене, банальна "заказуха", до того ж не дуже професійно зроблена...
P.S. Для довідки: