Перегляд одного допису
Старий 14.07.2012, 15:03   #74
savsav
Передовик

Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
Типово

36-річного Сейдж Сталлоне, виявленого в апартаментах в Лос-Анджелесі, намагалися врятувати протягом півгодини.

Сейдж Сталлоне помер від передозування (фото: tmz.com)

Поліція прибула в будинок Сейдж на Малхолланд Драйв у Студіо Сіті о 14.15 за місцевим часом.

Тіло Сталлоне було знайдено на першому поверсі його особняка. За попередньою інформацією його виявила дівчина Сейдж, що прийшла до нього в гості.

Вона ж викликала швидку допомогу.

Прибулі на місце трагедії медики протягом півгодини намагалися врятувати Сталлоне, проте в 15.30 констатували його смерть.

За інформацією поліції по всьому будинку були розкидані порожні пляшки для медикаментів.

За повідомленнями джерел, близьких до сім'ї актора, його 36-річний син мав слабкість до вживання наркотичних речовин, можливо, це і стало причиною його раптової кончини. Слідів насильницької смерті на тілі Сейдж не виявлено. Передсмертної записки він не залишив.

Версії суїциду і вбивства на даний момент не расматривается. Хоча близькі Сталлоне-молодшого не вірять в те, що причиною раптової кончини Сейдж стали наркотики.

- Я глибоко шокований смертю Сейдж. Ми бачилися два тижні тому і він виглядав здоровим і щасливим. Я знаю, що він не брав заборонені Репарати останнім часом, швидше навпаки-Сейдж дуже дбав про своє здоров'я, - розповідає друг загиблого.

Сумна новина про загибель сина підкосила здоров'я Сильвестра Сталлоне-у актора почалися проблеми з серцем.

- Сильвестр Сталлоне знаходиться в невтішне стані. Він відчуває себе спустошеним після втрати своєї першої дитини. Це трагедія на все життя, - повідомив друг актора.

Сильвестр Сталлоне важко переживає смерть сина (фото: tmz.com)

- Сейдж був надзвичайно талановитим і чуйним хлопцем. Ми всі сумуємо і передаємо наші співчуття Сильвестру і його матері Саші, - заявив публіцист сім'ї Мішель Бега.

Сейдж Сталлоне з раннього дитинства слідував по стопах свого знаменитого батька і грав у голлівудських фільмах. Його дебют у кіно відбувся в 1990 році, коли він зіграв разом з Сильвестром у фільмі "Роккі 5".

Згодом він знімався в таких картинах як "Денне світло", "Анатомія насильства", "Обіцянки, писані по воді" та багатьох інших.