Перегляд одного допису
Старий 22.07.2012, 19:11   #76
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Названо причину смерті Богдана Ступки...

Богдана Ступку звів у могилу серцевий напад на тлі раку ...

Причиною смерті знаменитого актора Богдана Ступки став серцевий напад на тлі запущеної стадії раку кістки.

Про це розповів син актора Остап Ступка, пише НБН.

«У січні в батька виявили рак кістки. Він не любив скаржитися, тому про це мало хто знав. Всі ці місяці хвороба швидко прогресувала, і ось кілька днів тому йому стало зовсім погано», - розповів Остап Ступка, якого цитує LifeNews.

За його словами, здоров'я 71-річного актора театру і кіно різко погіршилося три дні тому, після чого пан Ступка був екстрено госпіталізований в одну з кращих лікарень країни - «Феофанія». Незважаючи на всі зусилля лікарів, 22 липня знаменитого актора убив серйозний серцевий напад.

Нагадаємо, що похорони Богдана Ступки відбудуться у вівторок на Байковому кладовищі Києва.

Свої співчуття у зв'язку зі смертю Богдана Ступки висловили президенти України і Росії Віктор Янукович і Володимир Путін, а також голова Кабінету міністрів України Микола Азаров.

Серед зіграних Богданом Ступкою - ролі в таких фільмах як «Наперекір усьому» (1972), «Право на любов» (1977), «Данило - князь Галицький» (1987), «З житія Остапа Вишні» (1991), «Сірі вовки»(1993),«Кайдашева сім'я»(1996),«Схід-захід»(1999),«Китайський сервіз»(1999),«Коли сонце було богом»(2003),«Заєць над безоднею»(2006),«Три напівграції»(2006),«Троє та Сніжинка»(2007),«Сафо»(2008),«Серце на долоні»(2008),«Тарас Бульба»(2009) та інші.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням