Цитата:
|
Він з спарком не може справитись,де він Е2 потяне!!!
|
Друже, повір мені на слово, принципово налаштування Е2 і Спарку нічим не відрізняються..., той Шпарк фактично ну дуже спрощена і обрізана енгма. Якщо чоловік купив реса то йому насамперед треба розібратися в принципі роботи таких ресіверів та з основними поняттями, термінами в галузі САТ ТВ. Без цього, як в математиці без таблички множення, ніяк.
Цитата:
|
Та аміко хороший апарат,підтримка хороша,а овпен S6 значно дорожчий,а картинка на ньому (як казав мені мій майстер),явно гірша!!!
|
Не знаю з цього приврду в мене протилежна інформація від людини яка має у себе С6 і 8120, але менше з тим - якість картинки справа справа суто суб'єктивна... Найбільше що мене достає в Опеннах Сх це те що після кожного нового софту вони радять по новому сканувати канали..., за таке розробників ПЗ вбивати треба...
Що ж стосується Е2 - вона для різних ресіверів в принципі ідентична - освоївши її на одній моделі ресіверів (одну збіру) Ви в принципі зможете без проблем її налаштувати на інших лінійках, моделях (інші збірки)... Про те що наприклад налаштування супутників, списки каналів, відповідних ЕМУ підходять від одної збірки до іншої , я вже неодноразово писав на форумах...