Кадрові зміни на Новому каналі: Балабан - глава департаменту маркетингу і PR, Дибенко - главред
Генеральний директор Нового каналу Володимир ліктика продовжує структурувати роботу департаментів. З його подачі 1 вересня на Новому відбудуться кадрові перестановки: Максим Дибенко покине посаду маркетинг-директора і стане головним редактором Нового каналу, а Ольга Балабан (на фото) очолить департамент маркетингу і PR. Про це повідомляється в релізі Нового каналу.
"Я буду відповідати за те, щоб всі програми власного виробництва, промо -, інтернет-кампанії та інше відповідали бренду Нового каналу, були в його стилістиці, формували правильний спосіб каналу. Я буду працювати в щільній зв'язці з шеф-редакторами програм, особливо в момент запуску нових проектів ", - коментує Максим Дибенко.
Посада головного редактора на українському телебаченні - нова позиція в кадровому розкладі, незважаючи на те, що давно є ключовою на зарубіжному ТБ. І Новий канал Перший засновує цю посаду. Зараз Максим набирає команду, щоб сформувати підзвітний йому відділ редактури.
Ольга Балабан буде контролювати роботу вже шести відділів Нового каналу: крім прес-служби та піар-відділу, в її зону відповідальності додаються промо-відділ, дизайнери, веб-напрямок, а також відділ аналітики.
Ольга Балабан не буде суміщати нові обов'язки з роботою продюсера. "Я займаюся тільки напрямком маркетингу та піар, це умова генерального директора каналу. Я зняла останню для себе програму« Ближче до тіла ». Всі розуміли, що професійним продюсером я не була. Шанс спробувати себе в цій ролі мені дала Ірина Лисенко. На вакантне місце тепер прийдуть професіонали, яких на Новому багато. Та ж Олена Маторіна, Маша Павлійчук ... Я ж буду розвиватися в іншому напрямку », - прокоментувала вона.