Цитата:
Допис від slavon
Щось я ніфіга не второпав з того що Ви написали... Марку головок (конверторів) які поставив майстер точно вкажіть...
Та Ви що серйозно ??? Звідки знаєте ??? По якому ресіверу Ви то перевіряли ???
Порти комутатора (дісіку) для кожного борту виставте ті які були до того, якщо не пам'ятаєте то можна підібрати методом народного втику (перебором портів) благо варіантів не так вже багато або підглянути на антені по кабелях який і куди включений...
Яке ПЗ і бут був до того і які версії Ви залили ???
|
1) ну одна тарілка на два тв. в одній кімнаті амос і сіріус показують половину каналів (хоча до того як перешивав показували всі), а в іншій кімнаті показують лише пару каналів.
2)порти дісека до того як перешивав записав на листочок і виставив після того як перешив. по антені підтягнути важко бо вихід на дах закритий і ключі проблемно дістати всього будинок 5 поверхів я живу на 4-му... проблематично
3) про майтра знаю точно що він виставив і настроїв все файно бо я був присутній при цьому на даху і після того як він поставив тарілку всі канали до єдиного добре показували як в одній так і в іншій кімнаті.
5)"Яке ПЗ і бут був до того" я поняття немаю що там було за пз памятаю тільки що там прошивка була за кінець 2011 року... а бут я взагалі незнаю що це і з чим його їдять... а зараз я постаив прошивку звідси
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37 пост номер 10