Перегляд одного допису
Старий 18.10.2012, 09:11   #563
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

Олександр Лукашенко незадоволений тим, як транслюються білоруські новини на російських телеканалах

Олександр Лукашенко незадоволений тим, як транслюються білоруські новини на російських телеканалах. Про це він повідомив 16 жовтня на прес-конференції для російських регіональних ЗМІ.
Лукашенко поставив питання про те, в "глядабельних" Чи час в Росії йдуть білоруські новини. "Це теж проблема. Неначе новини з Білорусі в Росії нікого не цікавлять. Обов'язково якусь порнуху - чорнуху показати, чим новини з братської Білорусі, хоча б чотири-п'ять сюжетів. Теж не пробитися", - сказав глава держави.
Лукашенко згадав проблеми з мовленням супутникового каналу "Білорусь-ТВ" у Москві. "Стали обговорювати з Дмитром Анатолійовичем Медведєвим наш супутниковий канал," Білорусь-ТВ ". Я говорив, що в пакеті НТВ + багато місця, а в Москві нам за вхід в пакет запросили 20 мільйонів доларів. Я до Дмитру Анатолійовичу, він пообіцяв дати команду : "Буде в комірці НТВ + ваш канал". Досі не вивішують його в мовлення ", - зазначив Лукашенко.

"Тому я і кажу, в глядабельних Чи час даються новини на російських телеканалах?", - Додав він.
Глава держави також доручив нагадати йому, щоб на переговорах він ще раз підняв питання про доступність білоруського супутникового каналу в Росії.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням