Перегляд одного допису
Старий 09.12.2012, 17:49   #170
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

У Криму відкрили курси з підготовки до кінця світу.....
09.12.2012

У Сімферополі діють безкоштовні курси з підготовки до апокаліпсису, який, нібито настане 21 грудня цього року, в центрі міста щодня лунають запрошення, інформує "Світ 24".

Як стверджує організатор курсів Олександр, на настільки цікаві заняття кожен раз приходить 10-15 осіб. Він зазначив, що метою цих курсів є донесення і пояснення людям того, що навіть настільки неприємну подію, як годиться, треба вміти приймати спокійно і ні в якому разі не панікувати.

За його словами, всім необхідно до 21 грудня запастися водою, сірниками і свічками, оскільки «електрики може не бути».

Чоловік упевнений, що навіть цю дату можна пережити. Однак Олександр все ж радить до 21 грудня попросити вибачення у всіх, кого ви скривдили, а також віддати борги.

Між тим, він повідомляє, що нещодавно стався цікавий випадок, в банківське відділення міста зайшов громадянин «з безумними очима» і повідомив про бажання погасити борг по кредиту до того, як усім прийде кінець. «Подивіться, будь ласка, скільки там ще боргу залишилося, я хочу віддати все, оскільки ми всі скоро помремо», - пробелькотів він.

http://www.expres.ua/news/2012/12/09/78362
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням