14.12.2012, 09:03
|
|
|
Передовик
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
Померла актриса Наталя Кустинська
Актриса Наталія Кустинська, яка минулого тижня була доставлена у важкому стані до Боткінської лікарні Москви і кілька днів провела в комі, померла на 75-му році життя в четвер, повідомила РІА Новини колишня колега артистки, матушка Ольга (Гобзева).
«Це буквально трапилося протягом цієї години», - сказала вона, не повідомивши подробиць.
Про дату і місце прощання і похоронів буде відомо пізніше.
Минулого тижня Кустинська, відому за ролями в картинах «Іван Васильович змінює професію» і «Три плюс два», доставили у важкому стані в реанімацію Боткінської лікарні. У неї були зафіксовані пневмонія і кома. У середу в московському департаменті охорони здоров'я повідомили, що вона вийшла з коми, але знаходиться у важкому стані.
Кустинська народилася 5 квітня 1938 року в артистичній родині, закінчила Гнесинськоє училище. У кіно дебютувала в картині «Похмурий ранок» Григорія Рошаля. Всього зіграла в двох десятках картин, в числі яких відомий радянський серіал «Вічний поклик», комедія «Три плюс два» і знаменита стрічка Леоніда Гайдая «Іван Васильович змінює професію», де Кустинська виконала роль актриси що подорожує з режисером Якін в Гагри. Також вона працювала як актриса дубляжу.
|
|