Перегляд одного допису
Старий 20.12.2012, 06:31   #5
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Цитата:
Хочу підключити батькам якесь супутникове ТБ.
є майстер на шарінг - хоче 1300 грн(діскавері і т.д.). без всіх укр каналів. з ними - 1600.
Все залежить від комплектуючих який заклав в ціну майстер, в т.ч. ресівера і необхідного заліза для випуску реса в нет (нприклад роутера і ЮСБ модема). Ціну яку виставив майстер не буду обговорювати - як на мене не етично...
Що до ресіверу - по для шари тюнера треба брати не якого не будь найдешевшого, а того який добре працює з шарою. З СД ресіверів зараз, з нових, практично без конкуренції (це не реклама) Openbox S1, з б/у можна шукати щось на ОС Лінукс та Е1, наприклад DreamBox 500S. З ХД ресіверів раджу брати тільки ресівери на ОС Лінукс і дуже бажано з mips проці та Е2 на борту. Мої думки з цього приводу в цій темі , ...
Цитата:
питання: є дешевші варіанти? і чи можна поставити собі просто антену, за що беруть в межах 600 грн, і самому один два канали розблоковувати шукаючи коди в неті. дякую. якщо можна - контакти в приват. треба поставити до Нового Року....
Я розумію що зараз "пакращення життя..." усіх дістало, але є певні об'єктивні речі, які не можна ігнорувати
1. Шара і дешеві варіанти несумісні речі.
2. Я особисто стараюсь дешеві комплекти по можливості не ставити - з ними потім геморою не оберешся...
3. Якщо згодом через 0,5-1 рік планується брати ХД ТВ то вже зараз доцільно брати ХД сат ресівер
4. Англійці кажуть: "Ми не надто багаті що б купляти дешеві речі"
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував slavon: 20.12.2012 о 06:53.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням