Тема: Формула-1
Перегляд одного допису
Старий 27.06.2010, 13:25   #14
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Шумахер не переймається через невдачі ...

За словами Міхаеля Шумахера, він не переймається, не дивлячись на низку невдач: у суботу в Валенсії він провів гіршу кваліфікацію в цьому сезоні.

Гонщик Mercedes GP показав лише 15-ий час: виступити краще йому завадили проблеми з трафіком, гальмами і шинами. Подібний результат явно не відповідає ні очікуванням команди, ні його власним.

Семиразовий чемпіон визнає, що незадоволений подібною ситуацією, проте запевняє,що її треба розглядати в контексті його трирічного контракту з Mercedes ...

«Я досить давно виступаю у Формулі 1, і мені доводилося випробовувати і більш хворобливі переживання,- Цитує Шумахера британський Autosport.- Я повернувся надовго, і не для того, щоб виступати в якихось окремих перегонах. Наскільки я розумію, моя програма розрахована на три роки.

Зрозуміло, ми вважали, що в цьому сезоні будемо ближче до лідерів, будемо в більш вигідній ситуації, - але вийшло інакше.Тому необхідно в усьому розібратися, і мені доведеться працювати в такому ж ключі, як я працював у минулому, - це наше головне завдання. Те, що відбувається, - теж частина загального процесу ...

Зрозуміло, 15-й результат у кваліфікації мене засмучує.Але як тільки ми почнемо прогресувати, - а я в цьому впевнений, - тоді нашпі зусилля будуть винагороджені ».

Коли Міхаеля запитали, чи не ображається він на критику в пресі, він відповів: «Я розумію, що відбувається, але хвилює мене тільки реальний стан речей, тільки те, на що дійсно варто звертати увагу».

Глава Mercedes GP Рос Браун налаштований не менш філософськи: «Цікаво, що саме біль робить задоволення більш насиченим. Кожен, хто давно працює в Формулі 1, знає, що дні невдач неминучі. Неможливо весь час знаходитися на вершині, не можна завжди бути самим швидким.

Саме в такі періоди ви повинні демонструвати вашу силу: приймати правильні рішення і робити правильні вчинки, щоб подолати смугу невдач. Але якщо ти не в змозі переносити цей біль, тобі не місце у Формулі 1 ».

Браун також спростував що з'явилися в Інтернеті безглузді чутки про те, що його команда нібито вела переговори з Робертом Кубіцею з приводу 2011-го року.

«У нас не було розмови з Робертом Кубіцею, - заявив британець.- Я з ним спілкувався рік тому, ще за часів Brawn GP, коли ми будували плани на майбутнє, але з тих пір ніякі переговори не велися і не ведуться.

Ми дуже задоволені роботою Міхаеля.Наше головне завдання - розібратися з машиною, і ми впевнені: коли технічні проблеми будуть вирішені, наші гонщики доб'ються успіху ».
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням