Тема: Формула-1
Перегляд одного допису
Старий 27.06.2010, 21:19   #17
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Міхаель Шумахер: "Я хочу отримати роз'яснення"

У Валенсії команда Mercedes GP заробила одне очко, але тільки після того, як стюарди оштрафували дев'ятьох гонщиків, що дозволило Ніко Росберг піднятися з 12 на 10-е місце в підсумковому протоколі.Команда невдало виступила у кваліфікації, і результат гонки став наслідком невдалих стартових позицій і збігу обставин ...

Норберт Хауг, віце-президент Mercedes Motorsport: «Сьогодні Міхаель міг фінішувати на високій позиції, якщо б на виїзді з піт-лейн не загорівся червоний сигнал.Це не відповідає нашому розумінню правил, які кажуть, що виїзд з піт-лейн відкритий до тих пір, поки весь пелотон не збереться за машиною безпеки. У той момент цього не відбулося, наступний гонщик їхав у 18 секундах за Льюїсом Хемілтоном, коли Міхаель перебував у боксах.Він би виїхав між ними, якщо б не червоне світло.

У той момент гонка Міхаеля була зруйнована, хоча сьогодні він кілька разів показував кращий час на колі. Незважаючи на три піт-стопу і довге очікування на виїзді з піт-лейн, він фінішувати у 6.5 секундах від призовий десятки.

Міхаель Шумахер (16 місце): «Дивовижна гонка. Я хочу отримати роз'яснення з приводу регламенту машини безпеки - червоне світло на виїзді з піт-лейн зруйнував моє гонку, в якій були дуже непогані шанси.Ми вважаємо, що якщо машина безпеки минула бокси, але пелотон за нею не вишикувався, то виїзд з піт-лейн повинен бути відкритий. На мить спалахнув зелений, потім знову загорівся червоний. Ми вважаємо, що це невірно.Наша стратегія була правильною, ви хотіли використати шанс, який міг би дозволити поборотися за подіум ».
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням