Перегляд одного допису
Старий 10.01.2013, 14:16   #791
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Божевільна Британія. 15 пожежних рятували впалу у ставок білку.....

У британському місті Уотфорді, графство Хартфордшир, у порятунку білки, яка потрапила у водойму, брали участь три пожежних бригади.

Щоб витягти тварину зі ставка пожежні спорудили імпровізований міст з пожежних сходів.

Потрапилого в біду гризуна помітив перехожий, який і звернувся в службу порятунку. Незабаром до місця події прибули три пожежні машини з п'ятьма рятувальниками в кожній, оснащені канатами, драбинами і іншим рятувальним обладнанням.

«Я побачила прибулі машини пожежників і подумала, що десь неподалік сильна пожежа. Я не могла повірити, що вони приїхали для порятунку білки! »- Розповіла одна зі свідків операції, 39-річна Емілі Шермен.

Рятувальники встановили сходи у вигляді своєрідного моста від кам'янистого острівця до берега, і один з пожежників в касці і з шлюпковим якорем в руках почав умовляти білку забратися на неї. Завдяки тому, що він був в непромокаючому взутті, він заліз у воду, щоб наблизитися до гризуна.

Перелякана тварина замість того, щоб влізти на сходи, початок задкувати далі в воду. Однак, через якийсь час, білка все ж здогадалася, що на сходах сухо і підійнялася на неї. Вся операція тривала близько 20 хвилин.

Співробітники 56 пожежних служб країни за останні три роки врятували близько 17 тисяч тварин, включаючи 19 білок і одного равлика.

У жовтні минулого року у Великобританії шестеро волонтерів три з половиною години рятували їжака, який ледь не загинув через порожнього пакета. Їжак забрався в пакет з-під чіпсів, що лежав під сходами, а вибратися з нього не міг. Щоб дістатися до тварини волонтерам, зокрема, довелося розпиляти сходові поручні.

http://svit24.net/curiosities/58-kur...u-stavok-bilku
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням