Перегляд одного допису
Старий 07.03.2013, 14:22   #118
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Помер Андрій Панін: Актор залишив незакінченою важливу роботу*

Колега Андрія Паніна за серіалом Шерлок Холмс - виконавець головної ролі Ігор Петренко - розповів, що догляд Паніна змусить режисера підбирати іншої людини для озвучування ролі доктора Ватсона. Панін помер, залишивши незакінченою важливу акторську роботу.

Андрій Панін не встиг озвучити свою роль Ватсона в російському серіалі Шерлок Холмс

"Напевно, режисер щось придумувати буде, тому що зйомки закінчені, але попереду ще озвучание картини. Напевно, попросять когось озвучити роль Андрія", - цитує Ігоря Петренка .*Виконавець ролі Шерлока Холмса відзначає, що Андрій Панін був чудовим партнером по знімальному майданчику і шкодує, що він не встиг закінчити роботу над фільмом.

Він актор з великої літери, видатний актор сучасності, я б сказав. Багато хто сумнівався в цьому проекті, що мені взагалі це під силу. Але Андрій всіляко допомагав, сам навіть йшов у тінь, давав паси, так би мовити, щоб я зміг проявитися. Це вже третя наша спільна робота. У нас за цей час склалися хороші стосунки, навіть, можна сказати, сформувалися однакові погляди на життя. Дуже шкода, що він пішов. Це велика трагедія для нас ", - говорить Петренко.*
Нагадаємо, сьогодні, 7 березня, стало відомо, що в Москві помер відомий актор Андрій Панін. Тіло артиста виявили близько 11 години ранку (за московським часом).
*Андрій Панін народився 28 травня 1962 року. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ і став актором театру імені А.П. Чехова.*
У кіно Панін дебютував у фільмі По прямій.

Всеросійську популярність Андрію Паніну принесла роль у серіалі Бригада. Також актор знімався в таких фільмах як Шик, Вершник на ім'я смерть, Водій для Віри, Бій з тінню, Піжмурки і багатьох інших. У 1999 році Панін удостоєний звання заслуженого артиста Росії.