Перегляд одного допису
Старий 08.05.2013, 15:29   #1978
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

ОФІЦІЙНО: Сер Алекс Фергюсон завершує кар'єру

Легендарний наставник залишить свою посаду після закінчення сезону

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» сер Алекс Фергюсон завершить кар'єру після закінчення сезону.

«Сер Алекс Фергюсон завершує кар'єру. Спасибі, сер Алекс», - про це повідомив офіційний Твіттер клубу.

Сам наставник заявив: «Час для відходу у відставку зараз - найоптимальніший. Для мене було дуже важливо залишити команду на піку форми і, я вважаю, що впорався з цим завданням. Нинішній склад, а також віковий баланс в ньому, забезпечать команді успіх. Структура роботи з молодими футболістами в клубі, сформована за останні роки, гарантує «Манчестер Юнайтед» яскраве майбутнє»

«Я повинен подякувати моїй сім'ї, їх любов і підтримка була просто необхідна. Моя дружина Кеті була ключовою фігурою протягом всієї моєї кар'єри, підтримуючи мене. Слів недостатньо, щоб висловити те, що це означає для мене. Що стосується моїх гравців і персоналу клубу, я хотів би подякувати їм усім за високий рівень професіоналізму та відданості, які допомогли добитися стількох незабутніх перемог», - підкреслив Фергюсон.

Наставник прийшов у «МЮ» в далекому 86-му році і за цей час виграв незліченну кількість титулів, починаючи від Кубка Англії і закінчуючи Лігою чемпіонів, провівши біля керма «червоних дияволів» більше 1500 матчів.