Перегляд одного допису
Старий 16.07.2013, 22:03   #1099
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Цитата:
Допис від arki Переглянути допис
Вчора стався у мене доволі цікавий випадок. Знайомий попросив подивитися його тарілки бо каже є проблеми "немеє сигналу". Ситуація в нього така, в нього два телевізори і три тарілки, для дружини і для його. Дружина дивиться 75е+ звичайного гориновича але на 5е стоїть твін, один виход на її дайсик, другий на його. Він дивиться 36е+ 5е(від твіна). Тарілки на відстані 130-150см одна від одної. Проблема така, дружина його дивитьса 5е в нього теж працюе 36е, 5е, але достатньо дружині увімкнути 4е,13е або взагалі вимкнути тв з мережі в нього одразу ж пропадає сигнал на 5е і то зявиться то пропаде на 36е. Думка в мене така, придеться замінить йому твіна в першу чергу ну і напевно на 36е кругового конвектора, адже він в нього ще й конфліктує з трансом 10759/Н/30000 Амос (він вмикає 36е- в дружини пропадає сигнал на ICTV, STB... Трохи вчора "погрався" з дайсиками і їх портами- результату не дало.
Як я вирішив цю проблему:
1. Замість того щоб перенести подалі від "горинича" тарілку на 36е(адже там не було вдалого місця), я просто змінив конвектор на саморобний з вставленою пластинкою(десь читав що не контактує).
2. Старий проблемний твін(євроскупердяй) змінив на фірмовий квадро.