Перегляд одного допису
Старий 29.07.2013, 21:26   #771
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Шас э Пеш" і компанія.

Французький мисливсько-риболовецький телеканал Chasse et Peche готується до виходу на російський ринок в повністю злокалізованому виді. Зараз вже ведуться роботи по перекладу програм каналу на російську мову, а її російський представник компанія "ПлеадесТВ" - до маркетингової кампанії, завжди супроводжуючою вихід нових(чи ребрендинг старих) каналів на ринок платного телебачення. Детальніше про новий телепроект "Кабельникові" розповіла Олена Гудович, гендиректор компанії "ПлеадесТВ".

Кабельник: Як відомо, в пакеті "ПлеадесТВ" є цілий ряд телеканалів, з них половина віщає на мові оригіналу. Чому вибір по перекладу ліг саме на Chasse et Peche?

Олена Гудович : Це питання абсолютно логічне. А чому, власне, наш вибір ліг саме на телеканал з цією дивною назвою для російського слуху - "Шас э Пеш"?! У перекладі це означає зрозуміле і просте для кожного з нас - охота і риболовля. І дійсно все дуже просто!

Саме по локалізації Chasse et Peche до нас поступило найбільше запитів не лише від операторів зв'язку, але і від глядачів. Деякий час назад канал знаходився на платформі НТВ, і після його виключення нам дзвонили абоненти і уточнювали, чи буде переклад і коли, деякі, особливо віддані прихильники французького полювання і риболовлі, просили індивідуально продати карти доступу.

Це дозволило зробити нам висновок, що саме охота і риболовля - два найбільш популярних захоплення у світі, які підкорили мільйони людей з усіх кінців Землі, і такого контенту багато не буде.

До: У каналу в ніші чоловічих хобі є російські і зарубіжні суперники. Які переваги, на Ваш погляд, допоможуть Chasse et Peche вигравати в конкурентній боротьбі? І, до речі, з якою назвою Ви плануєте дистрибутировать канал - дуже вже "Шас э Пеш" незвично звучить для російського вуха...

Е.Г.: Хоча на нашому ринку вже існує не лише телеканал з такою самою назвою, але ще телеканали з аналогічною тематикою, ми вважаємо, що наша пропозиція дозволить прекрасно доповнити вже існуючі за рахунок якісного європейського змісту французького виробництва.

А це безперечно новий, міжнародний досвід для усіх любителів рибки половити або пополювати, можливість познайомитися з прекрасними ландшафтами Франції і інших країн, своїми очима побачити - а як там "це" відбувається у них і, можливо, узяти щось цікаве на озброєння для себе.

До того як прийняти рішення, мені припало особисто отсматривать наповнення телеканалу і я, як людина далека від подібного роду захоплень, навіть не підозрювала наскільки цікаві і видовищні можуть бути програми такого змісту! Оригінально, красиво, з особливим французьким шармом і часом все зрозуміло навіть без перекладу. Я більш ніж упевнена, що телеканал "Шас э Пеш" обов'язково придбає вдячних прихильників і відданих глядачів на нашій території.

До: На яку дату запланований старт? Які заходи супроводжуватимуть виведення каналів на російський ринок?

Е.Г.: Ми дуже сподіваємося, що вже з вересня російськомовна версія телеканалу "Шас э Пеш" буде доступна усім операторам і їх абонентам, і плануємо опублікувати в пресі ряд статей, щоб детальніше розповісти про телеканал, його програмування і подальші плани по розвитку.

Я думаю, що ми задіюємо усі доступні нам опції і рекламні майданчики, у тому числі спільні з операторами маркетингові акції, націлені на підвищення лояльності і просування каналу.

До: Яка компанія займається дублюванням каналу?

Е.Г.: Ми зупинили свій вибір на українській телекомпанії "Так Треба Продакшн".

До: Чому ви вибрали саме українського підрядника?

Е.Г.: На наш погляд, ця найцікавіша пропозиція по співвідношенню ціна-якість. Я особисто зустрічалася з керівництвом компанії в Києві, відвідала студію, познайомилася з роботами компанії, з якістю перекладу, своїми очима могла побачити акторську майстерність при озвучуванні текстів і оцінила роботу компанії на досить високому рівні.

До того ж, наші українські партнери вже працювали з перекладом і озвученням програм подібної тематики і мають у своїй базі професійних перекладачів, знайомих із сленгом захоплених охото-рыболовством людей.

повністью http://www.cableman.ru