Перегляд одного допису
Старий 31.07.2013, 14:38   #3179
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

З серпня канал «Україна» виходитиме з «логотипом лідера»
До осіннього сезону канал «Україна» змінить свої логотип та слоган. Про це повідомляє прес-служба каналу.

З 1 серпня слоганом каналу стане: «Моя країна. Моє телебачення». Як пише прес-служба, «новий логотип каналу - суворе, чітке написання слова «Україна», з накресленням букви "Ї" у вигляді стилізованої одиниці». Основні фірмові кольори - синій, жовтий та білий.

За словами маркетинг-директора Ольги Шевченко, раніше канал використовував два накреслення свого логотипу: одне - в якості екранного лого, друге - для брендування промо-продукції, в рекламі та для ефірної ідентифікації. «Ми прийняли рішення використовувати тільки одне накреслення, близьке до нинішнього екранного логотипу, але більш сучасне», - сказала пані Шевченко.

Новий фірмовий стиль каналу, всі графічні елементи розроблені відділом дизайну каналу «Україна». Автором нового логотипу є арт-директор каналу Ірина Євстифеєва.

«Ті зміни, які торкнуться графічного оформлення каналу та його логотипу, - це еволюція стилю, який використовує канал «Україна» з початку цього року. Це логічні зміни, і вони відповідають маркетинговій стратегії та бренду, який ми будуємо. За останні два роки канал дуже змінився. Новий логотип - це логотип лідера, який готовий до змістовного діалогу зі своїм глядачем, цінує щирість і вміє надихати!», - прокоментувала зміни директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна» Ольга Захарова.

P.S Під слоганом не вистачає підпису власника країни та телебачення!