Цитата:
Допис від Петрович
D-Misha, вчені світу ще не визначились щодо з якою метою збудовані великі піраміди і хто їх будував.Мають вони лікувальні властивості чи ні-думки різні.Я цікавився цим питанням і прийшов до висновку що з метою лікування краще відвідати наші Святі місця.Наприклад Почаїв,Кременець,Озеро Святої Анни ...Не буду говорити про фізичне а духовне лікування сто процентів є!По собі знаю що є!
|
Ви праві!Зовсім недавно, у мене був дуже тяжкий депресивний стан ,думав що не виживу. То мені порадили поїхати до однієї старинної церкви і побути на Божій службі, або навіть біля церкви (кажуть що вона допомагає людям).Так і не зміг поїхати. Знаєте, ми вже в таких роках, що як утопаючий, хватаємося за соломинку. Я прочитав багато про лікувальні властивості пірамід і зробив собі, але щось трохи не доробив з орієнтуванням, бо на різних эксперементах, чи вона лікує, нічого не добився. Взагалі то, я прихильник народної медицини, тому повірив в те, що піраміди лікують. У мене там є образок і перебуваючи в піраміді треба поєднувати молитву до Бога(такі правила лікування)...