Перегляд одного допису
Старий 30.09.2013, 01:11   #474
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Олег Маскаєв про бій Кличко - Повєткін..

Олег Маскаєв.
Колишній чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі російський боксер Олег Маскаєв в інтерв'ю інформаційному агенству ИТАР - ТАСС поділився очікуваннями від бою свого співвітчизника Олександра Повєткіна проти українця Володимира Кличка.
"Саша - мій товариш. У Росії ми з ним часто перетинаємося , він приходить подивитися на мої бої . Так що я буду вболівати за нього . Незважаючи на негативний фон , який створюють навколо нього скептики , я вірю в його перемогу. Адже всякого роду професіонали все одно не в змозі спрогнозувати , що насправді станеться в рингу .
У Саші є шанси здобути перемогу в цьому бою , все в його руках. Буде важко , але це можливо. Головне - набрати до поєдинку якомога кращу форму і чітко виконати свою роботу. Якби я готувався до цієї зустрічі , то врахував би , що по ходу поєдинку необхідно намагатися постійно розривати дистанцію , підходити до суперника ближче , щоб уникати довгого " обстрілу " . Виходити і працювати поблизу , на середній дистанції . І при цьому дуже важливо наносити саме точні удари " , - сказав Маскаєв.