Перегляд одного допису
Старий 18.10.2013, 13:11   #23
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
Друже, так це навіть добре що закодують - буде робота - кому новий тюнер і цьоцю, а кому антену доставити на москалі
По перше,не у всіх клієнти "Лохи",є клієнти "бидло" які ще можуть морду набити і гроші забрати ,нас в сім"ї 4ро і лише я дивлюся російські канали ні мама ні тато ні сестра їх дивитися не хоче,а хочуть дивитися "своє-рідне" і таких людей багато,а з другої сторони давно пора рекомендувати тюнера з кардрідером,за дешевизною нема чого гнатися,хоча 4060 досить дешевий варіант... Як ти там казав Славко, " Ми не на стільки багаті щоб купувати дешеві речі"-гарно сказано,але не про Україну,бо в нас і дороге переважно не якісне... І то кожна медіа група захоче 8грн в місяць за свої канали,чи всі разом???? Та й не понятний буде варіант з Хтра тв,чи вішати їм на кожен канал конакс(тоді ціни будуть значно нижчі),чи запускати два транса... Ладно сам же ж писав,поживемо побачимо
Саме основне що постраждає знову село,Все ПРавильно,хто пацаКам такі, прості люди,в яких ні нету ні кабельного,ні Зонабуду,а тепер ще й спутникове відбирають

Востаннє редагував Zhora15: 18.10.2013 о 13:27.
Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням