Цитата:
Допис від arki
То ви ж казали не пєте? 
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької?
Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся)
|
arki, де ви бачили що я казав що не п'ю?Дякуючи вам і всім хто рекомендував, з вашої легкої руки ,зробив собі 10 літрів виноградного вина

і вже який день неможу від нього відірватися

Нині, за чаркою вина, посидів з одним дідом, який поділився зі мною своїми далекими спогадами(австійські і польські часи, каторга в німетчині). От де можна черпати нашу іторичну правду.. Тільки при таких обставинах, можна зрозуміти людину, яка стільки пережила і залишилася людиною.
arki, ви такі категоричні по відношенню до пияків,нетреба, пияки бувають різними. А яке щастя і радість, коли після встановлення тарілки або прошивки, посидіти за чарочкою з клієнтом і не взяти з нього гроші -приємні спогади на пару тижнів. Я знаю, що віртуальне спілкування не відповідає реаліям життя, тому, не треба казати на весь форум, що ви не п'єте, а я п'ю... Ніколи не повірю!Тому, давайте випємо за те, щоб не лишали пити ,а пити з розумом і не втрачати красоту своєї душі.. Дай вам Бог всім, прожити до моїх років, з відчуттям гумору і всіма бажаннями, які ви хочете одержати від життя...