Перегляд одного допису
Старий 10.12.2013, 14:14   #4208
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

То лише на Закарпатті люди коби відпочити від компютера сідают дивитися телевізор.

І нащо конфети заворочуют у такую шелестящу обгортку? На всю квартиру чути, як я худаю...

Без легень можна прожити хвилину, без печінки - добу, а без мозку люди живуть все життя.

Операція. Хірург — асистенту: — Скальпель. Тампон. Зажим. Тампон. Зажим. Тампон. Спирт.
Усім спирт — пом’янемо…

У німецькому магазині пропала іграшка. Почалися ревізії, перевірки ...
В Україні пропало 100 гектарів елітного лісу. У пояснювальній стояло всього одне слово: «Бобри!».
Ідеш, значить, по лісу, а тут триповерхова елітна гребля, і поруч шестисотий бобровоз.

- Бабко, се не ваш рубиль?
- Тать мій, а шо?
- Та нич, лем він дуже на мій похожий...

Iдуть двi блондiнки улицьов. Туй энна другiв кае:
- Позерай лем, дохлий голуб!
Друга позирать на небо: - Де?

Я хочу що б у моєму житті настала чорна смуга ... чорне море, чорна ікра, чорний Бентлі.

Що роблять люди коли їм відключили світло?
- Правильно, біжать до вікна подивитися яким ще будинкам електрику вирубили.

Мама брехала маленькому Андрійку що дітей находять в капусті, і він якось з острахом почав дивитись на тушену капусту з мясом...

Старі тітоньки регулярно діставали свого племінника із приводу одруження. На кожному весіллі, де вони бували разом, вони тикали його під ребро і сміючись говорили:
- Ти наступний!.
Все це припинилося коли племінник став робити те ж саме з ними ... під час чиїх-небудь похорон.

Альпініст впав у пропасть. Його цімбори гойкавуть:
– Вася ти живий?!
– АЙ.
– Руки цілі?
– Цілі. – Ноги цілі? – Цілі.
– Так піднімайся.
– Ни годинім.
– Чому?
– Я щи лечу.

Чоловік в сараї варить самогон, пішов за водою в дім, вернувся, а в сараї міліція:
- Самогон гониш? Пиши пояснюючу!
- А що писати?
- Пиши як є.
Написав. Ті читають:
"Виходжу на двір, дивлюсь димок із сарая йде. Думаю пожар. Беру два відра з водою та іду тушити. Приходжу, а там два м"нта самогон варять."

Востаннє редагував D-Misha: 10.12.2013 о 14:16.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням